Boloni, capăt de drum la Panathinaikos: Motivul pentru care grecii au renunţat la el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Numit în funcţie, în octombrie 2020, fostul selecţioner n-a apucat să încheie sezonul la o grupare care, în ultimii ani, a fost zdruncinată serios din cauza problemelor financiare.

Ladislau Boloni (68 de ani) a preluat Panathinaikos Atena, pe când echipa era pe locul 11 din 14 în Grecia, cu doar două puncte strânse din primele patru meciuri. 

Sub comanda românului, formaţia elenă a renăscut, a terminat pe 5, în sezonul regulat şi a intrat în play-off-ul pentru cupele europene.

Din păcate pentru Boloni, aici lucrurile s-au stricat! În cele opt partide din play-off, echipa a înregistrat o victorie, patru egaluri şi trei înfrângeri. Ultimul eşec, cel de duminică, 0-1 cu AEK Atena, i-a pecetluit soarta lui Boloni. 

Cum echipa ocupă locul 5 din 6 în play-off - doar primele 4 ajung în cupele europene - şi nu mai are şanse de a urca în clasament, conducerea celor de la Panathinaikos a luat decizia de a încheia colaborarea cu Boloni. Anunţul a fost făcut, luni seară, de presa din Grecia.

32 de meciuri a adunat Ladislau Boloni la Panathinaikos Atena: 14 victorii, opt egaluri, zece înfrângeri. Golaveraj: 39-29  

Grecia, clasamentul din play-off, etapa a 8-a

1. Olympiakos 84 de puncte

2. PAOK Salonic 64p

3. Aris Salonic 59p

4. AEK Atena 58p

5. Panathinaikos 52p

6. Asteras Tripolis 47p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite