Astăzi se vor stabili ultimele două semifinaliste ale Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se vor stabili ultimele semifinaliste ale Ligii Campionilor. După confruntările din sferturi, semifinalele sunt programate pentru 2-3 mai (tur) şi 9-10 mai (retur).

De la ora 21.45 se vor stabili ultimele două semifinaliste în urma duelurilor FC Barcelona – Juventus Torino şi AS Monaco – Borussia Dortmund. Prima partidă va fi pe Dolce Sport 1, iar cealaltă pe Dolce Sport 2. În tur, Juventus Torino a trecut de FC Barcelona, scor 3-0, iar AS Monaco a învins Borussia Dortmund, scor 3-2. 

Atacantul argentinian Paulo Dybala şi-a prelungit contractul cu echipa Juventus Torino pentru încă două sezoane, actuala înţelegere urmând să expire în vara anului 2022, a anunţat recent site-ul oficial al grupării italiene. Internaţionalul argentinan în vârstă de 23 de ani a fost achiziţionat de Juventus Torino în 2015 de la US Palermo. Paulo Dybala a înscris 16 goluri în toate meciurile din acest sezon, ultimele două în partida cu FC Barcelona, scor 3-0, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ultimul act al competiţiei continentale se va juca, la Cardiff, la 3 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite