Arabii fascinează: Neymar la Al-Hilal. Sumele afacerii te lasă cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul saudit, unul de care românii râdeau până acum câțiva ani după cum Adevărul a arătat aici, e acum printre cele mai mediatizate întreceri fotbalistice de pe planetă! Și e normal să fie așa din moment ce, în această vară, au aterizat în Regat niște nume colosale pentru sume cu adevărat amețitoare.

Neymar are de ce să fie bucuros: va câștiga un salariu colosal la Al-Hilal
Neymar are de ce să fie bucuros: va câștiga un salariu colosal la Al-Hilal

Iar saudiții tocmai și-au întregit capodopera fotbalistică. Pentru că, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, un specialist al transferurilor internaționale, s-a realizat și afacerea Neymar la Al-Hilal. Starul brazilian pentru care PSG a plătit 222 de milioane de euro în august 2017, aducându-l pe „Parc des Princes“ de la Barcelona, a bătut palma cu cea mai iubită formație din Regat. Aici, sub comanda lui Jorge Jesus (69 de ani), brazilianul va juca alături de alte vedete, precum Sergej Milinković-Savić, Ruben Neves, Moussa Marega și Kalidou Koulibaly.

Iată cifrele trecerii lui Neymar de la PSG la Al-Hilal Riad:

*Suma de transfer: În jurul sumei de 100 de milioane de euro

*Salariul jucătorului: 80 de milioane de euro pe sezon. Contractul va fi pe 2 ani, ceea ce înseamnă că Neymar va încasa, în total, 160 de milioane de euro

*Numărul de tricou al brazilianului la Al-Hilal: 10

PSG și Al-Hilal au bătut deja palma pentru această afacere. În următoarele ore, Neymar va călători în Arabia Saudită și, după efectuarea vizitei medicale, va semna contractul cu formația din Riad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite