Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, gafa monumentală în meciul cu Beveeren. De ce are toate şansele să piardă partida cu 5-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Presa din Belgia scrie că foarmaţia antrenată de Boloni are toate şansele să piardă la masa verde întâlnirea câştigată pe teren, 4-1, cu Beveeren , din etapa a doua a primei ligi.

În minutul 76, când rezultatul era deja 4-1 pentru Antwerp, tehnicianul român l-a introdus în teren pe  Robbe Quirynen în locul portughezului Aurelio Buta, atâta doar ca tânărul de 17 ani  nu era trecut şi pe foaia oficială de joc. Cum regulamentul este foarte clar în această privinţă şi stipulează că echipa care foloseşte un fotbalist ce nu se află pe foaia oficială de joc va pierde meciul la masa verde, se speculează că sunt şanse infime ca rezultatul din teren sa nu se modifice la comisii.

Potrivit jurnaliştilor belgieni, arbitrul Alexandre Boucaut a trecut în raportul său absenţa lui Quirynen de pe foaia de joc, iar conducerea clubului Waasland-Beveren va sesiza Comisia de displină a Federaţiei Belgiene de Fotbal, care va avea ulimul cuvânt în acest caz.

Incredibila eroare s-ar fi produs din cauza faptului că lista oficială a jucătorilor ar fi fost pur şi simplu copiată după cea din prima etapă, fără modificările necesare.

În Belgia, echipe pierd cu 5-0 meciurile la masa verde.

Echipa lui Boloni a avut un început de sezon excelent şi a obţinut 2 victorii în două meciuri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite