Andreescu și Emma Răducanu, în cădere liberă: Australian Open, încă o dezamăgire pentru ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu (22 de ani, 43 WTA) și Emma Răducanu (20 de ani, 77 WTA) intră, în mod clar, în categoria jucătoarelor care „au dansat o vară“, în circuitul feminin. Pentru că, după niște rezultate bune, a urmat o cădere liberă pentru amândouă. Și, din păcate, nici nu sunt semne de revenire pentru ele, în acest moment.

Bianca Andreescu și Emma Răducanu, rezultate slab la Melbourne. FOTO: Arhiva Adevărul
Bianca Andreescu și Emma Răducanu, rezultate slab la Melbourne. FOTO: Arhiva Adevărul

Astăzi, în turul II de la Australian Open, ambele jucătoare cu origini românești au părăsit competiția. Mai întâi, a pierdut Bianca Andreescu, 6-2, 6-7, 4-6, în fața Cristinei Bucșa (100 WTA), sportivă născută la Chișinău, dar care acum reprezintă Spania. De remarcat că, în tiebreak-ul setului al doilea, Andreescu a irosit o minge de meci!

Apoi, a venit și eșecul suferit de Emma Răducanu, în duelul cu Coco Gauff (7 WTA). Aici, lucrurile au fost mult mai clare, în sensul că americanca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-6, după un meci de o oră și 43 de minute.

Bianca Andreescu și Emma Răducanu n-au depășit niciodată turul II, la Australian Open. „Bibi“ a mai atins această fază, în 2019 și 2021. Răducanu a părăsit competiția în turul II și anul trecut.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite