Alexandru Maxim a renunţat la vacanţă ca să-şi negocieze viitorul transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim (dreapta) a marcat două goluri la naţională în 2012 FOTO Cosmin Iftode/ Rpressport
Alexandru Maxim (dreapta) a marcat două goluri la naţională în 2012 FOTO Cosmin Iftode/ Rpressport

Fotbalistul dorit de Steaua n-a mai plecat în Thailanda, unde urma să petreacă Revelionul alături de prietenii săi Răduţ şi Chiricheş, pentru că a apărut o variantă de ultimă oră de transfer la o echipă importantă din Europa.

Alexandru Maxim a „explodat” în turul campionatului, jucătorul de 22 de ani fiind printre remarcaţii primei părţi a campionatului. A jucat atât de bine încât a ajuns şi la naţională şi în vederile Stelei, care a încercat fără succes să-l tranfere în această iarnă, dar şi în al cluburilor din afară. Unul dintre ele, Malaga, din prima ligă spaniolă, are intenţii serioase în ceea ce-l priveşte pe internaţionalul român. Maxim nu este un necunoscut pentru iberici, el jucând aproape doi ani la echipa a doua a lui Espanyol şi apoi la Badalona, în liga a treia.

Au vrut să discute personal cu el

Spaniolii, calificaţi în primăvara Ligii Campionilor, au dorit  să discute neapărat cu impresarul jucătorului o eventuală mutare de la Pandurii, dar şi cu mijlocaşul gorjenilor, motiv pentru care acesta a fost obligat să renunţe la vacanţa pe care o plănuise în Thailanda, alături de Mihai Răduţ şi Vlad Chiricheş. Maxim a pierdut astfel aproape 4000 de euro, cât plătise pentru sejurul din Asia, şi a petrecut Revelionul la Poiana Braşov, alături de alţi prieteni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite