Steaua reuşeşte bomba pe piaţa transferurilor chiar la finalul anului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghe şi Gigi Becali au motive de bucurie: jucătorul cel mai dorit de ei va veni la Steaua
Reghe şi Gigi Becali au motive de bucurie: jucătorul cel mai dorit de ei va veni la Steaua

Jucătorul cel mai dorit de Gigi Becali şi de Laurenţiu Reghecampf şi-a dat acordul să vină la echipa  roş-albaştrilor.

Veste bună pentru fanii Stelei chiar înainte de finalul anului. Alexandru Maxim (22 de ani), a lăsat de înţeles că va veni până la urmă la echipa lui Reghecampf, chiar dacă, iniţial, se părea că transferul nu se va realiza.

“Eu n-am refuzat Steaua! De la bun început am ştiut de la conducerea clubului meu că voi juca la Steaua, dar din vară. Aşa că nu înţeleg de unde au apărut aceste vorbe că eu aş fi refuzat oferta celor din Ghencea. Nici impresarul meu nu m-a influenţat cu nimic, dar ce era să fac dacă eu ştiam că voi juca acolo de-abia din vară? Nu-mi este frică de concurenţă. La Steaua sînt fotbalişti foarte buni, iar acest lucru nu va face decît bine echipei“, a declarat Maxim.

Pentru mijlocaşul de la Pandurii, Gigi Becali oferise 500.000 de euro, plus trei jucători la schimb, Stanca, Rocha şi Răduţ, plus procente la un eventual transfer în străinătate. Cu toate că Marin Condescu, preşedintele de la Pandurii, fusese de acord cu această afacere, negocierile dintre Steaua şi Maxim se împotmoliseră discuţiile despre salariul fotbalistului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite