Marin Condescu: „Avem de gând ca de anul viitor să ne cunoască şi Europa!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii FOTO Adevărul
Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii FOTO Adevărul

Preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, că formaţia pe care o conduce ar fi meritat să ocupe locul doi după încheierea primei părţi a campionatului.

Bossul pandurilor crede că echipa pe care o conduce va ocupa un loc mai bun în clasament decât poziţia pe care se află în prezent: „Am avut o jumătate de an bun la Pandurii, pentru că în fotbal linia se trage prin iunie şi sperăm ca atunci locul ocupat de noi să fie mai sus cu un loc decât cel ocupat acum. Clasarea de la jumătatea competiţiei a fost cea pe care o doream, dar, după alte două etape, nu mai e conformă cu ceea ce ne-am dorit".


Pandurii mai are nevoie de patru-cinci jucători

Preşedintele clubului Pandurii crede că echipa sa are nevoie de patru-cinci jucători de valoare pentru a putea încheia sezonul 2012-1013 pe podiumul ligii I: „Nu spunea numai Petre Grigoraş că echipa trebuie să primească întăriri. Eu am spus pe perioada cât s-a derulat prima parte din campionat că, dacă vrem să păstrăm locul doi, ne mai trebuie încă 4-5 transferuri cel puţin de valoarea celor care au jucat în primul unsprezece. Trebuie să identificăm acele posturi care sunt deficitare şi pe care nu suntem acoperiţi şi să completăm lotul. Petre Grigoraş a spus la începutul turului care e lotul cu care vrea să meargă în prima parte a campionatului şi i-am asigurat acel lot pe care l-a dorit. Acum eu cred că vom găsi soluţii ca în iarna aceasta să facem acele transferuri care ne sunt necesare pentru a mai urca două locuri în clasament şi din primăvară, mai exact din vară, vedem ce se va mai întâmpla. Eu cred că putem juca într-o cupă europeană. Avem de gând ca de anul viitor să ne cunoască şi Europa!"
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite