Adrian Mutu, înjurat ca la ușa cortului de suporteri. Revolta antrenorului rapidist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid s-a împiedicat în fața ultimei clasate, CS Mioveni (0-0), și s-a îndepărtat de obiectivul de câștigare a campionatului. Pe lângă semieșecul contra formației argeșene, antrenorul Adrian Mutu a mai trăit o dezamăgire.

Adrian Mutu nu poate pune Rapidul pe linia de plutire. Foto Sportpictures
Adrian Mutu nu poate pune Rapidul pe linia de plutire. Foto Sportpictures

Crescut la rivala FC Argeș, Adrian Mutu a avut parte de o primire ostilă din partea suporterilor lui CS Mioveni, declarând că aceștia l-au înjurat în timpul meciului.

„Noi avem un public care nu e precum cel de aici, de exemplu. Ați văzut ce e în Giulești. În deplasare, toată lumea te înjură. Inclusiv pe mine. Suntem la 5 kilometri de locul în care m-am născut. Asta e educația unor oameni... Probabil că aici am fost înjurat mai mult decât pe orice alt stadion. Asta nu face onoare Mioveniului”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă, conform gsp.ro.

Antrenorul rapidist a fost dezamăgit și de rezultat, și de prestația arbitrului Feșnic: „A fost un meci pe care l-am dominat în mare parte. Era și normal pentru că diferența în clasament e mare. În prima repriză am intrat pe vârfuri, dar în partea a doua ne-am revenit. Pe faza defensivă nu am ce să le reproșez jucătorilor. Dar mi-aș fi dorit să fie mai inspirați pe faza de atac. Am avut multe ocazii. Am avut și ghinion.

Cu tunurile pe arbitru

A fost nemeritată repetarea penalty-ului. Dacă am repeta fiecare penalty pentru că un jucător a intrat jumătate de metru... Erau unu de la noi și cinci de la ei... Am fost penalizați drastic de arbitru. Nu doar în ceea ce privește repetarea penalty-ului, ci și pentru că nu s-a acordat un penalty la un fault asupra lui Ioniță. Nu a fost cea mai bună seară a lui Feșnic.

De fiecare dată când primeam penalty, lumea țipa la televizor și spunea că Rapid e avantajată. Acum a fost fost dezavantajată clar. Poate că asta le va închide gura tuturor și nu se va mai spune că suntem ajutați”, a adăugat antrenorul Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite