Acuze la adresa clinicii „Regina Maria“: Guşă, detalii despre măsluirea testelor COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Test

Politicianul Cozmin Guşă, care totodată deţinte funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Judo, a făcut o serie de declaraţii acide, în această dimineaţă, care, probabil, vor lua amploare, în următoarele zile.

Cozmin Guşă e un apropiat al clubului CFR Cluj, prin prisma relaţiei de prietenie care îl leagă de patronul ardelenilor, Nelu Varga. De aceea, în ultima perioadă, Guşă a făcut dezvăluiri pe bandă despre un episod extrem de deranjant.

Vorbim despre testele anti-COVID care, la un moment dat, au furnizat 26 de rezultate pozitive în lotul CFR-ului! Testele, efectuate de clujeni la clinica „Regina Maria“ din Bucureşti au fost repetate, la o altă clinică, la Cluj, unde s-a dovedit că, de fapt, 23 dintre bolnavii CFR-ului erau falşi! De aici, a pornit un scandal imens, fiindcă între cele două testări, CFR a fost trasă pe linie moarte! 

Crezând că au nişte jucători şi oficiali bolnavi, ardelenii i-au izolat pe aceştia, au întrerupt antrenamentele şi, practic, şi-au pierdut forma sportivă pe finalul unui duel pe muchie de cuţit cu CS U Craiova pentru titlu. Abia după ce au primit rezultatele testelor făcute la Cluj, ardelenii şi-au reluat activitatea şi, în mod miraculos, au învins în ultimele trei partide din Liga I (1-0 cu Botoşani, 2-0 cu FCSB şi 3-1 cu Craiova), devenind campionii României pentru a 3-a oară la rând.

Chiar dacă episodul extrem de deranjant al testelor eronate de la „Regina Maria“ nu şi-a pus, finalmente, amprenta asupra luptei pentru titlu, el a scos la iveală un amănunt periculos şi anume că, în România, testele COVID-19 pot fi lipsite de acurateţe. Motivele au fost explicate aici pentru „Adevărul“ de doi specialişti renumiţi.

Dincolo de aceste explicaţii însă, Cozmin Guşă (foto) a lăsat de înţeles la GSP Live că, în anumite cazuri, cum a fost şi cel de la CFR Cluj, rezultatele testelor sunt, pur şi simplu, măsluite de angajaţii clinicii!

Cozmin Guşă

Ce a spus Cozmin Guşă?

*Conspiraţiile sunt la ordinea zilei în fotbalul românesc. Episodul ăsta e mult prea ciudat şi trebuie să reucunoaştem asta cu toţii. Nu se poate fără urmări, în condiţiile în care o echipă a fost pusă la pământ, decimată, de nişte teste care s-au dovedit false. L-am auzit pe Musta (n.r. doctor la Spitalul Victor Babeş din Timişoara), cel care ne sperie la televizor în absenţa lui Raed Arafat, că ar fi găsit „Acarul Păun”. Că ar fi fost un angajat de la Regina Maria, care ar fi trecut pozitiv pe teste, în loc să treacă negativ. A spus-o Musta alaltăieri seară. 

*În condiţiile în care această clinică realizează majoritatea testelor pentru toţi cetăţenii şi pentru majoritatea Federaţiilor sportive, atenţie, şi noi la Judo tot cu Regina Maria facem, funcţionarul ăsta trebuia cel puţin audiat, să îl întrebe cineva. Cum a trecut el pozitiv la 23 de jucători şi oameni din staff, care apoi retestându-se repetat, nu au mai avut nimic. 

*Asta lasă urmări. Au stat 8 zile în camera de hotel, au făcut sport acolo, dacă au putut. Apoi au fost duşi cu salvările de la Bucureşti la Cluj, apoi au fost obligaţi să joace 3 meciuri în 7 zile. Am văzut şi eu fel de fel de apropieri între acţionariatul de la CS U Craiova, domnul Rotaru, combinat cu Rebengiuc, şi Regina Maria, pe linia unor investiţiii de la SIF Moldova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite