7.000 de euro pentru încă două victorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Copos este gata să plătească performanţa la Rapid. 9 puncte din trei meciuri vor aduce pentru fiecare jucător o primă de 7.000 de euro.

Giuleştenii au trecut deja de Unirea Urziceni cu 1-0 şi mai trebuie să bată pe Oţelul şi pe Dinamo pentru a-şi asigura bonusurile promise de patron. Copos le-a spus clar jucătorilor că vrea doar performanţă, altfel schimbă tot lotul.

„Rapidul va avea un cuvânt greu în acest retur. Pentru noi, singura salvare e să câştigăm campionatul. Este singura şansă ca Rapidul să nu se desfiinţeze. Le-am promis băieţilor prime speciale pentru meciurile cu Unirea, Oţelul şi Dinamo. Dacă nu câştigăm campionatul, la Rapid nu vor mai rămâne jucători cu salarii mari, ci doar cei cu contracte de 5.000 de euro pe lună", a spus Copos.

După victoria cu Urziceniul, patronul l-a lăudat pe Marius Şumudică, afirmând că doreşte ca antrenorul să rămână pe banca Rapidului ca Ferguson la Manchester United, însă l-a şi înţepat: „A zis ceva ce m-a deranjat!". Afirmaţia care l-a incomodat pe Copos? „La Rapid  se schimbă obiectivele peste noapte", a spus Şumudică, aluzie la obiectivul trasat de patronul giuleştenilor - câştigarea titlului.

Şumudică şi-a arătat izmenele

La -10 grade Celsius, pe un teren îngheţat şi cu zăpadă, giuleştenii au trecut vineri seară de Unirea Urziceni, scor 1-0. Şumudică s-a echipat pe măsură ca să răzbească frigul, demonstrând asta în conferinţa de presă când şi-a dat pantalonii jos şi a rămas în izmene! „Asta că mai strigau unii că Şumudică o are mică", a spus, râzând, tehnicianul rapidiştilor la finalul partidei.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite