Ziua Star Wars, celebrată cu o stea pe bulevardul Walk of Fame. Actrița căreia i-a fost acordată

0
Publicat:

În fiecare an, pe data de 4 mai este celebrată Ziua Star Wars. De această dată, sărbătoarea a fost una specială. O actriță a celebrei serii a fost onorată postum cu o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Billie Lourd, primind steaua în numele mamei sale FOTO Twitter
Billie Lourd, primind steaua în numele mamei sale FOTO Twitter

Carrie Fisher, o stea pe bulevardul Walk of Fame

Este vorba despre Carrie Fisher, interpreta prinţesei Leia, care a murit în 2016 la vârsta de 60 de ani, notează Agerpres.

În prezenţa unui grup numeros de fani, alături de roboţii din „Star Wars” R2-D2 şi C-3PO, doi soldaţi Stormtroopers, au mai fost prezenţi la ceremonie actorul Mark Hamill, regizorul J.J. Abrams şi preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

E trist că ea nu este azi aici cu noi - ar fi fost perfect -, dar nu ar fi vrut să fim trişti. Ar fi vrut să ne distrăm, să râdem, a spus Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, fratele prinţesei Leia în franciza „Star Wars”.

Fiica lui Fisher, actriţa Billie Lourd, a fost prezentă la ceremonie şi a primit, în numele mamei ei, steaua cu numărul 2.754 pe Hollywood Boulevard. Actriţa a glumit şi a povestit că mama ei îi spunea că nimeni nu e faimos până nu devine un recipient de bomboane Pez.

Mama mea are două probleme, un recipient Pez şi o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Mama, ai reuşit, a spus Lourd.

Lourd a mai spus că după ce a urmărit-o pe mama ei în „Star Wars” în rolul prinţesei Leia, şi-a schimbat percepţia despre ea.

Mi-am dat seama atunci că Leia e mai mult decât un personaj. E un sentiment, o forţă, e graţie, e inteligenţă, e feminitate la superlativ, ştie ce vrea şi obţine, a spus Lourd.

Nu are nevoie de nimeni să o salveze pentru că se salvează singură şi chiar îi salvează şi pe salvatori şi nimeni n-ar fi putut să o interpreteze mai bine ca mama mea”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite