Vladimir Drăghia, concediat de la „Burlacul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Drăghia va fi înlocuit de la „Burlacul", emisiune difuzată la Antena 1. Echipa de producţie a show-ului a îngheţat spectacolul şi negociază în mare grabă pentru un potenţial înlocuitor pentru continuarea sa, potrivit „Libertatea".

Vladimir Drăghia a declarat pentru ¬„Libertatea" că nu ştie nimic despre această decizie: „Personal, nu m-a anunţat nimeni că aş fi dat afară. Nu ne-am certat cu nimeni din echipă, a fost o alegere comună. Probabil nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute", a declarat Vladimir Drăghia. Neoficial, potrivit aceleiaşi surse, înlocuirea lui Drăghia s-ar fi produs din cauza problemelor de comunicare dintre playboyul originar din Brăila şi stafful emisiunii sus-amintite, disensiuni ce au dăunat audienţei show-ului, concluzie la care au ajuns cei din conducerea postului de televiziune.

Relaţie amoroasă cu Augusta Lazarov

Încă de la aflarea veştii că Vladimir Drăghia a fost ales pentru seria din acest an a producţiei au apărut aprigi controverse cu privire la oportunitatea acestei numiri. Emisiunea a mers înainte, deşi nimeni din echipa care produce acest show nu s-a putut acomoda cu stilul dificil al lui Drăghia.

Se speculează că Vladimir Drăghia şi Augusta Lazarov, şefa departamentului Divertisment de la Antena 1, aveau o relaţie amoroasă, ziarul „Cancan" surprinzându-i la sfârşitul lunii februarie la apartamentul lui de pe strada Paris. Atunci, Drăghia a apărut la geamul apartamentului şi, extrem de răvăşit, s-a încheiat la cămaşă. Acele imagini le-au dat apă la moară celor care vehiculau încă dinainte de startul emisiunii „Burlacul" că numirea lui Drăghia a fost una datorată exclusiv relaţiei sale cu Augusta, şi nu dorinţei producătorilor, care ar fi fost puşi în faţa faptului împlinit.

Vladimir Drăghia a neagat aceste speculaţii: „Nu există nimic între noi, am fost doar colegi, iar toate împrejurările în care am apărut împreună au fost interpretabile. O respect mult, este un bun profesionist în meseria sa".

Radu Mazăre, printre noii burlaci

Odată cu scoaterea din emisiune a lui Drăghia, mai mai multe nume au fost vehiculate pentru rolul de viitor burlac, printre care: primarul Constanţei,Radu Mazăre, omul de afaceri Irinel Columbeanu, cântăreţul Liviu Vârciu şi acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu. Mazăre, Vârciu şi Săvulescu au fost chiar contactaţi, dar, din diverse motive, au refuzat oferta Antenei 1. Următoarele două episoade ale show-ului „Burlacul" în care apare Vladimir Drăghia vor fi difuzate pe post pentru că au fost deja filmate. Astăzi, la emisiunea „Acces Direct", vom afla cine îl va înlocui pe Vladimir Drăghia şi ce declaraţii vor da oficialii Antenei 1 despre această înlocuire.

Intră în comunitatea Adevărul Life de pe Facebook. CLICK AICI

Banner Adevărul Life
Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri