VIDEO Huidu, primul interviu după accident: "Sunt convins că pentru copii mi-am revenit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată de la teribilul accident suferit la ski în decembrie 2010, Şerban Huidu a acordat un interviu revistei Story, în care a povestit cum i s-a schimbat viaţa de atunci.

Pe site-ul story.ro a apărut doar o mică parte din interviul din revistă, în care cârcotaşul vorbeşte despre puterea pe care i-au dat-o cei doi băieţi ai săi.

"Într-un fel, copiii sunt cam ce rămâne după noi. Nu prea contează cum suntem noi, ci cum sunt ei. Sunt convins că pentru ei mi-am revenit.

Să stai despărţit de copii mai mult de o lună este o încercare foarte grea, mai ales când sunt mici. A fost prima oară pentru ei când s-a întâmplat aşa. S-au cam speriat, rău. Au trecut prin momente grele. Aveam numai o poză cu ei. A fost cel mai de preţ lucru pe care l-am avut în spital", a povestit Şerban Huidu.

În urmă cu aproximativ două luni, Şerban Huidu a fost filmat în timp ce ieşea dintr-o clinică de recuperare. El a răspuns cu o oarecare dificultate întrebărilor reporterului, semn că recuperarea sa este una anevoioasă.   

Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Huidu a ieşit pe 1 ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci că refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă s-au declarat optimişti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite