VIDEO Comedianta Ellen DeGeneres, gazda premiilor Oscar 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ellen DeGeneres va fi gazda următoarei gale a premiilor Oscar. Comedianta şi prezentatoarea de televiziune a făcut cunoscut acest lucru, vineri, prin intermediul unui mesaj pe contul său de Twitter. Ellen nu este străină de acest rol, ea fiind amfitrionul Oscarurilor şi în 2007, scrie „Huffington Post“.

„Sunt atât de încântată că voi prezenta Oscarurile pentru a doua oară. Ştiţi cum se spune a treia oară va fi cu noroc“, glumeşte prezentatoarea de televiziune. 

Alegerea sa în calitate de gazdă ar putea să îi mulţumească pe critici, în condiţiile în care aceştia s-au declarat foarte nemulţumiţi de prezentatorul de anul trecut al galei, Seth MacFarlane, creatorul celebrului serial „Family Guy“. MacFarlane a fost criticat pentru monologul său de debut care a inclus o parodie numită „We Saw Your Boobs“(„Ţi-am văzut sânii“ n.r.) care făcea referire la actriţele care şi-au dezvelit sânii pe scenă.

„Ceea ce nu mi-a plăcut în cadrul acestei gale a fost cântecul şi numărul de dans cu referire la sânii unor actriţe. Trebuie să ne amintim că aceasta este o emisiune globală la care se uită familii şi copii, iar această scenă nu a fost adecvată şi nici amuzantă“, a declarat imediat după terminarea celei de-a 85-a gală a Premiilor Oscar actriţa Jane Fonda.

În ciuda indignării publice, producătorii galei, Craig Zadan şi Neil Meron, s-au declarat mulţumiţi de prestaţia lui Seth MacFarlane. „Nu ne-a preocupat nivelul de indignare al oamenilor, ci de divertisment“, a spus unul dintre producători, Neil Meron. De altfel, se pare că aceştia şi-au atins scopul din moment ce peste 40 de milioane de oameni au privit showul, cu un milion mai mult faţă de ediţia precedentă.

Ellen DeGeneres în timpul galei Premiilor Oscar din anul 2007 FOTO AFP

Ellen DeGeneres Oscar 2007 AFP

„Suntem foarte încântaţi să o avem pe Ellen DeGeneres ca gazdă a Premiilor Oscar. În calitate de vechi prieteni, am sperat din totdeauna să găsim un proiect în care să putem lucra, iar, acum, nimic nu poate să fie mai incitant decât să ne unim forţele pentru a realiza Oscarurile. Sunt foarte puţine vedete care să aibă amuzamentul, căldura şi umanitatea pe care Ellen le are. Ea este iubită pretutindeni, iar noi sperăm ca audienţa din Dolby Theatre, precum şi cea din întreaga lume, va fi la fel de încântată de Ellen aşa cum suntem şi noi“, au mai declarat cei doi producători.

Ellen DeGeneres a prezentat gala din anul 2007 a Premiilor Oscar

Cea de-a 86-a gală a Premiilor Oscar va fi difuzată pe canalul ABC, pe data de 2 martie 2014.

Pe numele complet Ellen Lee DeGeneres, actriţa şi moderatoarea americană s-a remarcat prin activismul pentru drepturile persoanelor LGBT (acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală n.r.), ea însăşi fiind lesbiană. Este căsătorită din 2008 cu actriţa americană Portia de Rossi, fiind cunoscută drept gazda emisiunii „The Ellen DeGeneres Show“.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite