Viaţa personală a lui Raed Arafat. Cine îl aşteaptă când ajunge acasă şi care e motivul pentru care nu are soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat. (Foto: Facebook)
Raed Arafat. (Foto: Facebook)

Apare zilnic la TV, la conferinţe de presă unde transmite şi dezbate cele mai recente informaţii despre pandemia de coronavirus. Face declaraţii la orice oră din zi şi din noapte, aşa că viaţa lui profesională e pe primul loc. Dar cum e Raed Arafat dincolo de carieră, atunci când ajunge acasă? Are soţie, are copii? A vorbit destul de rar despre viaţa sa de familie.

Raed Arafat este originar din Palestina, acolo unde familia sa a avut o fabrică de săpun. În 1981, la vârsta de 16 ani, a emigrat în România, pentru a studia medicina. În septembrie 1990 a început să pună bazele Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureş, devenit mai târziu serviciul medical naţional de intervenţie rapidă. Raed Arafat e şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului de Interne. Are rang de secretat de stat.

Despre viaţa sa profesională se ştiu multe, despre relizările sale la fel, dar niciodată nu a apărut în faţa opiniei publice vorbind despre viaţa personală, despre familia sa. Totuşi se cunosc câteva aspecte despre omul Raed Arafat, nu secretarul de stat.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite