În decembrie, pe Disney+. Cel mai recent "Indiana Jones" printre premierele lunii

0
Publicat:

În luna decembrie pe Disney+ poți viziona alături de cei apropiați atât mult așteptata serie originală Percy Jackson și Olimpienii (Percy Jackson and The Olympians), cât și cel mai recent film Indiana Jones Și Cadranul Destinului (Indiana Jones and the Dial of Destiny). Și, bineînțeles, există o mulțime de distracții festive pe Disney+, cu toate colecțiile Singur Acasă (Home Alone) și Greu de ucis (Die Hard) disponibile, plus multe producții pentru a te introduce în atmosfera de Crăciun!

image

Noul film de comedie Repetiție Generală (Theater Camp) sosește la timp pentru a înveseli serile lungi și întunecate. Și nu uita că vedetele sale, Ayo Edebiri și Molly Gordon, pot fi văzute și în serialul Ursul (The Bear) de la FX, care este disponibil acum pe Disney+.

Bântuind prin Veneția [A Haunting in Venice]

Kenneth Branagh interpretează rolul celebrului detectiv Hercule Poirot în acest film plin de mister a cărui acțiune se petrece după cel de-al Doilea Război Mondial. Pensionat și locuind în Veneția, Poirot participă cu reticență la o ședință de spiritism, iar uciderea unuia dintre invitați îl trimite pe detectiv într-o lume sinistră și întunecată.

Percy Jackson și Olimpienii [Percy Jackson and the Olympians]

20 decembrie. În premieră 2 episoade

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Depășind monștrii și păcălind zeii, el trebuie să călătorească prin America pentru a recurepera fulgerul lui Zeus și a opri un război. Cu ajutorul camarazilor săi, Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va duce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se integreze într-o lume în care nu se simte la locul lui și cum să afle are ii este destinul.

Indiana Jones și Cadranul Destinului [Indiana Jones and the Dial of Destiny]

Exclusiv pe Disney+. 15 decembrie

Harrison Ford revine în rolul legendarului arheolog, Indiana Jones, pentru această extrem de așteptată ultimă parte a francizei emblematice – o aventură mare, care străbate tot globul!

CEI NOUĂ OBRAZNICI. (THE NAUGHTY NINE)

22 decembrie

Andy, un elev neastâmpărat din clasa a cincea, se trezește fără un cadou de la Moș Crăciun în dimineața de Crăciun. Dându-și seama că trebuie să fi ajuns pe "lista celor obraznici" și simțindu-se nedreptățit, Andy adună o echipă formată din alți opt "obraznici" care să-l ajute să execute un jaf elaborat în Satul Moșului de la Polul Nord pentru a primi cadourile pe care consideră că le merită.

Știați că…?

  • Vizionări fericite: Indiferent de modul în care sărbătorești acest sezon festiv, Disney+ are ceva pentru fiecare. De la Cine este familia lui Moș Crăciun? (The Santa Clauses) la Percy Jackson și Olimpienii și la colecțiile complete Greu de ucis și Singur acasă, există ceva pentru toată familia.
  • Dacă îți place O Familie Modernă (Modern Family), încearcă Fresh Off The Boat: Suntem în anii ’90, iar Eddie, în vârstă de 11 ani, iubitor de hip-hop, tocmai s-a mutat cu părinții săi într-o suburbie din Orlando, aflată în cartierul chinezesc al districtului Washington DC. Această comedie despre goana după Visului American prezintă șocul cultural pe care îl suferă familia sa de imigranți.
  • Seriale lansate în 2023: Ai ratat serialele noastre de succes din 2023? Crăciunul este momentul perfect pentru a petrece timp în bucătărie urmărind primele două sezoane din Ursul de la FX, sau pentru a rezolva o crimă-misterioasă cu primele 3 sezoane din Crime În Imobil (Only Murders in The Building), sau pentru a te pregăti cu The Kardashians. Iar dacă te cuprinde dorul de casă, poți oricând să urmărești Bun-venit la Wrexham (Welcome To Wrexham) de la FX.
  • Legendele muzicii rock: Now and Then: Ultima melodie a trupei Beatles te invită să urmărești un scurtmetraj care relatează povestea din spatele ultimului cântec Beatles, cu imagini exclusive, prezentând declarații captivante ale membrilor trupei. De asemenea, pregătește-te să descoperi marile legendele ale rockului în cadrul unor concerte și colaborări rare, unice în viață, în Rock & Roll Hall of Fame Induction Ceremony.
Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite