Val de critici pentru chef Bontea. Preparatul care a dezamăgit clienții: „O glumă proastă. Sper să dați faliment!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cele mai cunoscute preparate ale lui chef Sorin Bontea a ajuns și la publicul larg, prin intermediul unei aplicații de livrare de mâncare. Însă, dezamăgirea multora a fost maximă. Reacțiile negative au curs în valuri.

Chef Sorin Bontea și-a dezamăgit fanii FOTO Adevărul
Chef Sorin Bontea și-a dezamăgit fanii FOTO Adevărul

Este vorba despre preparatul Coasta lu Bontea, mult așteptat de români, dar care, se pare, nu s-a ridicat la înălțimea pretențiilor clienților. Astfel, prin intermediul unei aplicații de livrat mâncare, celebrele coaste pregătite de bucătar pot fi comandate de oricine, scrie cancan.ro.

Pe lângă coastele la grătar, clienții se mai pot delecta cu câteva unele garnituri. Sau cei care își doresc ceva special pot comanda Costacos, ceea ce înseamnă „o poveste de dragoste între coaste și tacos”.

  "Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești"

Dacă unii au fost încântați de preparate, așa cum era firesc a existat și o categorie de nemulțumiți. Mai mulți clienți din Cluj s-au arătat dezamăgiți, iar criticile nu au întârziat să apară. Mai mult decât atât, în unele cazuri, clienții au spus că mâncarea a fost aproape necomestibilă.

"O glumă proastă efectiv, păcat că nu pot să încarc poze să se vadă ce bătaie de joc am primit la 50 de lei, Costacos e 2x înseamna 2 lipii cat jumătate de palmă, unse pe o parte cu ceva pastă de carne și un sos, salata orientală sunt 10 cartofi cu pătrunjel și 5 bucățele de ceapă verde. Sper să dați faliment, așa ceva nu se face. Pozele nu corespund nici măcar 50% cu ce primești și nici gramajul, toată cutia cântărită nu face 200 de grame, iar în descriere scrie 310. Chiar așa mare e foamea după bani?”, a spus unul din clienții, în timp ce un altul a dăugat: "Salata de cartofi miroase a stricat, costițele, deși aveau gust bun, aveau bucatele de oase pe ele, destul de neplăcut. Costacos e e porție mică și conține doar carnea fără legume, destul de seacă …overall nu recomand”.

Costița a ajuns aproape rece, deși restaurantul e aproape, iar curierul a ajuns foarte repede. Restul comenzii a fost fierbinte, exact cum m-as fi așteptat”, au mai spus alți clienți dezamăgiți.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite