Usher le mulţumeşte bărbaţilor care i-au salvat fiul: „Ei sunt adevăraţii eroi, le sunt profund recunoscător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, cântăreţul american Usher a trecut prin momente de tensiune: fiul acestuia, în vârstă de cinci ani, Usher Raymond al V-lea, aproape că s-a înecat în timp ce înota în piscina din interiorul locuinţei din Atlanta. Acum, că fiul său se află în siguranţă, Usher nu a uitat să le mulţumească celor care i-au sărit băieţelului în ajutor, scrie eonline.com

„Sunt binecuvântat şi norocos să spun că fiul meu, Usher Raymond al V-lea, este bine şi se recuperează. Sunt copleşit de rugăciunile, dragostea şi de sprijinul de care s-a bucurat familia mea. Aş vrea să îi mulţumesc mătuşii Rena, doctorilor şi asistentelor medicale, care s-au comportat exemplar. În mod special, aş vrea să le mulţumesc celor doi bărbaţi care au sărit în ajutorul fiului meu, Eugene Stachurski şi Ben Crews. Ei sunt adevărăţii eroi şi le sunt profund recunoscător“, a declarat Usher.

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, atunci când braţul copilului a rămas blocat timp de câteva minute în gaura de scurgere a bazinului, până când doi muncitori care instalau echipamente de sunet au sărit în piscină pentru a-l salva. În prezent, fiul lui Usher se află internat în Spitalul de Copii din Atlanta, starea lui fiind stabilă.

La scurt timp după incident, Tameka Foster, fosta soţie a artistului, a cerut instanţei din Atlanta o audiere de urgenţă, prin care solicita custodia copilului. Foster cere judecătorului să i se acorde, cât mai repede, custodia temporară şi a celuilalt copil pe care îl are cu Usher, Naviyd, în vâsrta de 4 ani.

În urmă cu un an, Usher a mai trecut prin clipe grele, atunci când a fost nevoit să-şi deconecteze fiul vitreg, Kile Glover, de la aparatele care îl ţineau în viaţă, după ce a suferit un accident în timp ce se afla la schi nautic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite