Fosta soţie a lui Usher cere custodia copiilor, după ce unul dintre ei s-a accidentat la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foster a scris în documente că Usher
nu a reuşit să exercite custodia fizică asupra băieţilor FOTO Reuters
Foster a scris în documente că Usher nu a reuşit să exercite custodia fizică asupra băieţilor FOTO Reuters

Fosta soţie a cântăreţului de R&B Usher încearcă să câştige custodia celor doi copii pe care îi are cu acesta, după ce unul dintre ei, Usher Raymond al V-lea, a fost internat în spitalul din Atlanta în urma unui accident suferit la piscină, scrie Reuters.

În documentele depuse la Curtea Superioară din districtul Fulton, marţi, Tameka Foster, în vârstă de 42 de ani, a solicitat o audiere de urgenţă şi custodia temporară a celor doi copii pe care îi are cu Usher, Usher Raymond al V-lea (5 ani) şi Naviyd (4 ani).

Foster a scris în documente că Usher nu a reuşit să exercite custodia fizică asupra băieţilor, „continuă să călătorească excesiv, se foloseşte de serviciile unor bone pentru a supraveghea minorii în loc să se foloseacă de calitatea de părinte şi să aibă el însuşi grijă de ei“, se arată în declaraţia acesteia.

Fiul în vârstă de 5 ani al cântăreţului, Usher Raymond al V-lea, înota în piscina din curtea interioră a locuinţei atunci când mătuşa sa şi una dintre menajere au observat că rămăsese blocat în gaura de scurgere, potrivit raportului poliţiei.

„Am nevoie de o ambulanţă. Nepotul meu era în piscină, iar acum nu pot să îl scot, am încercat “, era apelul disperat al Renei Oden, mătuşa copilului, către secţia de poliţie. Mătuşa, menajera şi o altă femeie nu au putut să scoată copilul din piscină, până când doi bărbaţi care instalau echipamente de sunet în casă au sărit în ajutor, se mai specifică în raportul poliţiei. În momentul de faţă, Usher Raymond al V-lea se recuperează la spitalul din Atlanta.

image

Usher, pe numele complet Usher Raymond al IV-lea, este un muzician în vârstă de 34 de ani, câştigător al unui premiu Grammy şi jurat în cadrul versiunii americane a show-ului „The Voice“. Acesta a câştigat custodia celor doi băieţi anul trecut. În momentul în care fiul său de 5 ani şi-a prins mâna în gaura de scurgere a piscinei, interpretul de R&B nu era acasă.

Acesta nu este singurul incident care i s-a întâmplat lui Usher. Anul trecut, fiul vitreg al artistului, Kyle Glover, a fost deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă după ce a fost implicat într-un accident de schi nautic. Tameka Foster şi Usher au luat această decizie după ce doctorii nu îi mai dădeau băiatului şanse de supravieţuire. Băiatul se relaxa stând pe o anvelopă, pe un lac, când a fost lovit în cap de o persoană care practica schi nautic.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite