Ultimele cuvinte ale raperului Tupac Shakur, dezvăluite de primul poliţist ajuns la locul crimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tupac
Shakur a fost împuşcat de mai multe ori pe 7 septembrie 1996
Tupac Shakur a fost împuşcat de mai multe ori pe 7 septembrie 1996

La 18 ani de la moartea lui Tupac Shakur, primul poliţist care a ajuns la locul crimei a ieşit în public pentru a dezvălui ultimele cuvinte ale regretatului artist. În stilul caracteristic, Tupac şi-a făcut ieşirea din scenă aşa cum a ştiut mai bine.

Primul poliţist care a ajuns la locul în care celebrul raper Tupac Shakur a fost împuşcat mortal, în 1996, a dezvăluit ultimele cuvinte rostite de legenda acestui gen muzical. Şi acestea nu sunt chiar paşnice. 

„S-a uitat la mine şi a luat o gură de aer pentru a-şi găsi cuvintele, după care a deschis gura. Apoi, vorbele au fost rostite: «Fuck You!» (traducere - Du-te dracu’)“, a mărturisit Chris Caroll, fost sergent în cadrul departamentului Poliţiei Metropolitane din Las Vegas, actualmente retras din activitate.

Shakur a fost împuşcat de mai multe ori pe 7 septembrie 1996, după ce a ieşit, împreună cu Suge Knight, fostul CEO al casei de discuri „Death Row Records“, de la un meci de box din MGM Grand. 

Înainte de incident, Tupac a fost implicat într-o altercaţie cu Orlando Anderson, care făcea parte din gruparea Crips, bătaia fiind înregistrată de camerele de luat vederi. Odată ieşiţi din clădire, un Cadillac de culoară albă a oprit lângă maşina în care se aflau Tupac şi Knight, iar o persoană neidentificată a început să tragă focuri de armă asupra celor doi. În urma atacului, Tupac a fost grav rănit, iar, şase zile mai târziu, a încetat din viaţă, la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, la vârsta de 25 de ani.

S-a uitat la mine şi a luat o gură de aer pentru a-şi găsi cuvintele, după care a deschis gura. Apoi, vorbele au fost rostite: «Fuck You!» (traducere - Du-te dracu’) Chris Caroll, primul poliţist ajuns la locul crimei

Chris Carroll a fost primul care a ajuns la locul atacului. Rememorând scena, fostul poliţist spune că raperul i s-a prăbuşit în braţe în momentul în care a deschis uşa vehiculului ciuruit de gloanţe. Acesta îşi aminteşte că a remarcat imediat colierul de aur masiv şi bijuteriile pe care le purta Tupac, toate fiind pline de sânge. La acel moment, artistul era încă conştient, poliţistul încercând să obţină informaţii de la el, însă Tupac nu a fost cooperant şi, în stilul caracteristic, a oferit un răspuns tipic.

„Era plin de sânge, imediat am remarcat că avea foarte multe accesorii de aur, toate acoperite de sânge. Imaginea asta mi-a rămas întipărită în minte. În timp ce Suge Knight îl striga, am realizat că el era într-adevăr Tupac Shakur. A trecut rapid de la a se zbate la a nu mai coopera, dar şi la o stare de pace. Când a făcut această tranziţie m-a privit fix în ochi. Atunci l-am întrebat «Cine te-a împuşcat?» S-a uitat la mine şi a luat o gură de aer pentru a-şi găsi cuvintele, după care a deschis gura. Am crezut că o sa am parte de cooperare. Apoi, vorbele au fost rostite: «Fuck You!» (traducere - Du-te dracu’). După aceea a început să bolborosească şi să nu mai fie conştient“, a povestit Chris Caroll.

Dar de ce a ieşit Chris Caroll cu aceaste dezvăluri abia în 2014? În spatele acestei decizii stau două motive: în primul rând, acesta s-a retras din cadrul forţelor de poliţie, ceea ce i-a garantat libertatea de a povesti despre acea scenă fără a fi penalizat, iar, în al doilea rând, nu a vrut ca „Tupac să rămână în istorie drept un martir pentru că i-a înjurat pe poliţişti“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite