Trupul lui Michael Jackson ar fi fost incinerat: copiii megastarului poartă bijuterii cu cenuşa tatălui lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paris (21 de ani), Prince Michael (22 de ani) şi Bigi (17 ani), copiii regretatului star al muzicii pop Michael Jackson, poartă cenuşa tatălui în coliere speciale.

Se pare că trupul lui Michael Jackson ar fi fost incinerat în 2009, când regele pop a murit în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, relatează contactmusic.net.

Potrivit unor surse citate de presa străină, copiii lui Michael Jackson ar purta coliere, în formă de inimi sfărâmate, care conţin cenuşa starului pop, rezultată din incinerarea trupului său în 2009. Tinerii apar rar purtând colierele în public.

„O parte din cenuşă se află acum în colierele pe care Paris şi fraţii ei le poartă rar în public. Bijuteriile sunt păstrate în cutiuţe acasă deoarece le e teamă să nu piardă rămăşiţele tatălui lor“, a declarat o sursă pentru RadarOnline.com.

Chiar dacă se ştia că sicriul aurit în care se afla trupul starului a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California, au apărut voci care susţin că mama artistului ar fi incinerat trupul lui Jackson pentru a descuraja jefuitorii de morminte, iar actualmente sicriul este gol.

Familia ar fi insistat să se păstreze şi mormântul din Forest Lawn, pentru că multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo, a mai spus o sursă, adăugând: „Cenuşa lui Michael a fost împrăştiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist“.

„Copiii trăiesc de parcă Michael ar veghea în permanenţă asupra lor“, au explicat cei care au dezvăluit jurnaliştilor secretul familiei Jackson.

Imagine indisponibilă

Paris şi Prince Michael Jackson FOTO Guliver/Getty Images

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite