Paris, fiica lui Michael Jackson, reacţii după controversatul documentar despre abuzurile tatălui ei: „Nedreptăţile sunt frustrante“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica regelui muzicii pop, Paris Jackson (20 de ani), le-a răspuns celor care îl acuză şi îl judecă pe tatăl său, ca urmare a controversatului documentar despre abuzurile lui, „Leaving Neverland“.

Paris Jackson îl apără pe tatăl ei, celebrul Michael Jackson, după ce acesta a fost acuzat că ar fi abuzat sexual minori, în noul documentar „Leaving Neverland“, scrie Daily Mail

Ea a răspuns pe Twitter celor care îl critică şi îl judecă pe tatăl său. În comentariile ei, Paris face referire la „inima bună“ a starului şi spune că se gândeşte la „imaginea de ansamblu“. 

Anterior, ea a mai avut postări pe Twitter în care i-a rugat pe fani să-şi păstreze calmul, însă acum a revenit în mediul online pentru a împărtăşi opiniile ei într-un mod mai amplu. 

„Nu am vrut să jignesc pe nimeni cân am spus că ar trebui să fiţi calmi, ştiu că nedreptăţile sunt frustrante şi e uşor să lucrezi împotriva cuiva. Dar a reacţiona cu o minte calmă este, de obicei, mai logic decât a acţiona cu furie“, scrie ea într-un comentariu. 

„Fumez nişte buruieni şi mă gândesc la imaginea de ansamblu. Calmaţi-vă, tipii mei“, mai spune ea. Un fan al lui Michael Jackson, înfuriat, a răspuns: „Imaginea de ansamblu reprezintă moştenirea tatălui tău ruinată şi numele lui sfărâmat pentru totdeauna, oricum. Vor să-i distrugă numele şi să nu mai fie difuzată muzica lui, dar este cool ca şi când cuiva i-ar păsa că el a murit“.

Paris i-a replicat: „Da, fac asta tuturor oamenilor cu o inimă bună şi care încearcă să facă o diferenţă, dar într-adevăr crezi că este posibil să-i distrugă numele? Chiar crezi că au vreo şansă? Relaxează-te“. 

Cu o zi înainte, Paris a afirmat că este îngrijorată de urmările pe care le-ar putea avea filmul şi acuzaţiile aduse, care i-ar putea afecta cariera ei: „De fapt, nu am făcut încă nicio declaraţie, în special cu privire la modul în care afectează viaţa mea profesională“. 

Apoi a adăugat un tweet în care spune: „Voi luaţi viaţa mea mai în serios decât mine“. 

image

Surse au spus că Paris crede cu tărie că tatăl ei nu a abuzat niciodată copii, dar nu a urmărit noul documentar în care vorbesc cei doi acuzatori. Ea avea doar 11 ani când tatăl ei a murit în 2009, la vârsta de 50 de ani, după intoxicaţia acută cu propofol şi benzodiazepine. 

Documentarul „Leaving Neverland“ a avut şi alte efecte negative. Staţiile radio din Quebec şi BBC 2 au încetat difuzarea melodiilor lui Michael Jackson după ce regele muzicii pop a fost acuzat de abuz sexual în documentarul „Leaving Neverland“, scrie Daily Mail.

O purtătoare de cuvânt a proprietarului a trei posturi de la Montreal - Francophone CKOI, Rythme şi English Language The Beat - a declarat pentru CTV: „Suntem atenţi la comentariile ascultătorilor şi la reacţiile cauzate de documentar“.

Într-adevăr, reacţiile publicului sunt împărţite şi variază de la dezgust la uimire şi neîncredere. O parte a publicului critică documentarul şi îi ia apărarea regretatului artist. „Îmi pare rău, dar nu mă uit la #LeavingNeverland. Mai ales când omul (Michael Jackson - n.r.) nu este aici ca să se apere. Lăsaţi-l în pace! RIP (Odihnească-se în pace - trad.)“, „O mulţime de detalii deranjante. Nu sunt pregătit pentru asta“, „Am văzut doar prima parte. Prezintă o viziune distorsionată, o perturbare. Am nevoie de timp pentru a digera ceea ce am văzut înainte de a spune mai mult“, „Ridicaţi mâna dacă nu sunteţi pregătiţi pentru detalii“, comentează fanii lui Michael Jackson.

Totodată, mulţi oameni şi-au arătat încrederea şi sprijinul faţă de Robson şi Safechuck. „Este uimitor cum fanii spălaţi pe creier ai lui Michael Jackson reacţionează acum. Eu îi cred pe Wade şi Jimmy. Michael Jackson nu a fost un sfânt sau Dumnezeu. A fost un om care ar fi putut fi capabil de greşeli de genul ăsta, la fel ca oricine altcineva“, „Mi se rupe inima pentru aceşti băieţi care au avut încredere. Inocenţa copilăriei a fost o slăbiciune în faţa unui prădător experimentat. Puteţi vedea că aceste feţe spun adevărul. Durerea este reală şi pentru totdeauna“, sunt câteva dintre comentarii. 

Documentarul „Leaving Neverland“, regizat de Dan Reed, despre presupusele abuzuri sexuale comise de Michael Jackson, a fost lansat în ianuarie la Festivalul Sundance. Jackson, care a murit în 2009, la 50 de ani, de supradoză de opiacee, a fost acuzat în mai multe rânduri că a abuzat sexual minori.

Cei doi acuzatori, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani.

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson, acum în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

Jackson a reuşit să îi convingă pe cei doi să nu aibă încredere în oameni - mai ales în femei - şi le-a spus că nimeni nu va înţelegere „dragostea“ lor. El le-ar fi spus băieţilor că vor merge la închisoare împreună cu el dacă cineva află ce fac. James Safechuck a mai afirmat că el şi Jackson stabileau ce să facă în cazul în care cineva i-ar fi surprins, scrie News.ro. 

Safechuck, acum în vârstă de 30 de ani, a povestit, de asemenea, cum, la vârsta de 10 ani, „s-a căsătorit“ cu Regele Pop, într-o ceremonie improvizată în dormitorul lui Michael Jackson din ferma Neverland. Jackson i-a oferit atunci băieţelului un inel cu diamante, scrie Daily Mail. 

image

Michael Jackson şi James Safechuck FOTO HBO 

Acuzaţiile prezentate în documentar au fost negate de familia lui Jackson şi de reprezentanţii ei, chiar înainte de a vedea filmul, şi au dat în judecată HBO cerând daune de 100 de milioane de dolari.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite