Tom Hardy a mărturisit că vrea să renunţe la actorie. Care sunt motivele şi cum arată starul britanic în rolul lui Al Capone, în primele poze de la filmări

0
0

Tom Hardy, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit într-un interviu că se gândeşte să renunţe la actorie, pentru a dedica mai mult timp vieţii de familie.

Cunoscutul actor britanic a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat publicaţiei Esquire, pentru numărul din septembrie, ce va fi lansat cu doar câteva zile înainte de aniversarea sa, scrie Daily Mail. 

Vorbind despre cariera lui, Tom Hardy a declarat: „Ai urcat pe Everest. E un miracol chiar faptul că ai reuşit să ajungi în apropierea lui, dar să-l şi escaladezi. Odată ce ai ajuns în vârf, te gândeşti să mai faci asta o dată sau să te cari de acolo, să găseşti o plajă şi să-ţi vezi de viaţa ta?“. 

„La această vârstă, sincer, mi-a cam ajuns. Ca să fiu complet sincer, vreau să-mi văd de viaţa mea“, a adăugat actorul. 

Tom Hardy a menţionat, în plus, că vrea să înceapă un nou capitol în viaţa lui: cel de părinte responsabil, devotat şi grijuliu. De asemenea, a mărturisit că cea mai grea profesie este cea de părinte. „Nu există o slujbă mai grea şi mai importantă pe această lume decât cea de a părinte“, a spus Hardy. 

Tom Hardy are un fiu de trei ani cu soţia sa, actriţa Charlotte Riley (36 de ani) şi încă un băiat de 7 ani cu fosta lui iubită, Rachel Speed.

Actorul britanic a vorbit şi despre faptul că „începe să îmbătrânească“ şi resimte efectele trecerii timpului, însă este mult mai responsabil acum: „Dacă vii la mine să-mi ceri ajutorul, pot găsi o soluţie, pot delega atribuţii, îţi pot oferi ajutorul, nu mai sunt iresponsabil“. 

Actorul le-a povestit jurnaliştilor şi despre perioada studenţiei, când, spune el, era în permanenţă „aerian“, o trăsătură care îl defineşte şi azi, după cum a recunoscut cu sinceritate.

A apărut prima fotografie oficială cu Tom Hardy în rolul lui Al Capone

Tom Hardy va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat gangsterului american Al Capone, intitulat „Fonzo“, regizat de cineastul Josh Trank. Acesta a publicat pe Twitter prima poză oficială de la filmări, iar starul britanic e de nerecunoscut. 

Filmul va spune povestea cunoscutului gangster american la vârsta de 47 de ani, după aproape un deceniu petrecut în închisoare, într-o perioadă în care demenţa începuse să îi afecteze mintea, iar trecutul său violent începuse să îl bântuie.

Tom Hardy la fimări FOTO Instagram 

image
image

Al Capone fotografiat în anul 1932

„Nu ştiu dacă transformarea e la fel de drastică precum în cazul rolului Bane (n.r. - din filmul „Batman“). Probabil mi-am distrus corpul destul de mult. Dacă mai iau în greutate s-ar putea să mă prăbuşesc. Nu vreau să dezvălui prea multe, dar e o transformare vizibilă“, a declarat actorul.

Thomas Hardy s-a născut pe 15 septembrie 1977, în Hammersmith, un cartier mărginaş din vestul Londrei. Mama lui este artistă şi pictoriţă, iar tatăl lui este scriitor. Singur la părinţi, a încercat să se ţină de şcoală înainte de a deveni un adolescent rebel, când a început să fure şi să aibă un comportament violent. A fost arestat la 15 ani pentru conducerea unui autovehicul furat şi pentru posesia unei arme. Cu toate acestea, la vârsta de 19 ani, Tom a câştigat un concurs de modeling. S-a decis să urmeze o carieră de actor, la Richmond Adult College, apoi la Drama Centre London, dar nu a reuşit să termine cursurile acesteia din urmă, pentru că i s-a oferit un rol în „Band of Brothers“, pe care nu l-a refuzat.

În 1999, s-a căsătorit cu producătoarea Sarah Ward, iar doi ani mai târziu a fost distribuit în celebrul "Black Hawk Down". A avut şi o apariţie în Star Trek. A câştigat şi un premiu pentru acest rol, apoi a suferit o cădere din cauza drogurilor şi a alcoolului. A mers la dezintoxicare, iar cu ajutorul părinţilor si cu multă voinţă a reuşit să treacă peste acest moment şi să îşi schimbe comportamentul. A urmat divorţul de soţia sa, în 2004. A început din nou să joace în filme, să câştige premii, să facă acte caritabile. Alături de noua sa parteneră, Rachael Speed, a avut şi primul său copil, un fiu, în aprilie 2008.

Tom Hardy si Charlotte Riley

Anul 2009, îl găsea într-o relaţie cu actriţa Charlotte Riley (foto sus). Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului TV "Wuthering Heights". În iulie 2014 avea loc nunta, iar în octombrie 2015 li se năştea primul lor copil. S-a implicat în continuare în numeroase acţiuni umanitare, adoptând câini sau ajutând persoaneje bolnave de cancer. 

A jucat în numeroase filme de lungmetraj şi de televiziune, precum şi în spectacole de teatru: "Inception", "Batman - The Dark Knight Rises", "Lawless", "Mad Max: Fury Road", "The Revenant". Se zvoneşte că ar fi următorul James Bond, dar până acum nu a apărut nicio informaţie concretă în această privinţă.

În 2016 a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru participarea sa în filmul "The Revenant", în 2014 a fost nominalizat la European Film Awards, pentru Cel mai bun actor european, cu rolul din filmul "Locke". Câştigător a numeroase premii, printre care British Independent Film Awards - BIFA, în 2009 şi în 2015, precum şi Premiul BAFTA - Rising Star Award, în 2011.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri