Teo Trandafir: „Mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Trandafir şi fiica ei, Maia
Teo Trandafir şi fiica ei, Maia

Este una dintre primele vedete de televiziune cu personal branding. Un nume care se identifică cu divertismentul în cadrul unui format ce ţine audienţa de peste două decenii. Dar cum este Teo când reflectoarele se sting şi ce spune despre traseul ei de până acum? Bonus, ne-a dat şi o reţetă absolut delicioasă, care nu îngraşă.

De ani buni, faci ca după-amiezele din timpul săptămânii să treacă cu zâmbet şi cu întâlniri cu oameni speciali. De unde îţi tragi energia?

Tocmai din asta, din bucuria oamenilor care îmi spun că am reuşit în demersul meu. 

Eşti unul dintre personajele publice cu inteligenţă peste medie şi cu umor pe măsură – de fapt, ăsta e şi motivul rezistenţei tale în media. În viaţă, au fost situaţii în care umorul te-a salvat? 

Dar când inteligenţa a fost o piedică? Eu râd când aud spunându-se „enorm de mult“, însă sunt singura, cei mai mulţi se mulţumesc cu această sintagmă. Remarc frecvenţa cu care se schimbă clişeele în televiziune: odată era în trend cuvântul „halucinant“, acum este la modă „cert este că“ sau „ideea este în felul următor“. Aici mă „împiedică“ inteligenţa, când aud pe cineva folosind aceste clişee... se descalifică. Dar am scăpat de multe ori din situaţii neplăcute râzând. De obicei, mergi la război folosindu-te de armele inamicului tău. (zâmbeşte).

Citeşte aici continuarea interviului şi află care este cea mai mare frică a vedetei. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri