Steven Tyler, acuzat de agresiune sexuală. Solistul trupei Aerosmith nu ar fi la prima faptă

0
Publicat:

O femeie a intentat un proces pentru agresiune sexuală împotriva solistului trupei Aerosmith, Steven Tyler. Dosarul a fost depus la Curtea Supremă din New York.

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith FOTO Facebook
Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith FOTO Facebook

Jeanne Bellino susține că artistul ar fi agresat-o de două ori, în anul 1975, pe vremea când avea vârsta de numai 17 ani, notează BBC News. Femeia spune că acest lucru i-a provocat o „traumă emoțională gravă și permanentă”.

Cântărețul nu ar fi fost la prima faptă. O altă femeie, pe nume Julia Misley, a depus un dosar separat, anul trecut.

Tyler a negat toate acuzațiile din acel proces. Momentan, el nu a comentat afirmațiile noii posibile victime.

Povestea femeii pe care ar fi agresat-o

Jeanne Bellino lucra ca model în Manhattan când o prietenă le-a aranjat să se întâlnească cu trupa rock după o prezentare de modă, se arată în dosar. Cântărețul ar fi forțat-o pe fată să intre într-o cabină telefonică în timp ce se plimbau prin oraș, împreună cu alte câteva persoane.

Conform declarațiilor, cântărețul „tot bâjbâia” în timp ce ea „a ripostat și s-a luptat să o lase în pace, dar Tyler a reținut-o”. Colegii săi de trupă și membrii anturajului „s-au uitat, au râs și nu au intervenit”, susține ea.

Mai târziu, la barul unui hotel, fostul fotomodel susține că Tyler a lipit-o de un perete și a început să simuleze actul sexul. Ea „l-a tras de păr”, apoi a rămas „plângând panicată”. Când a plecat, el ar fi chemat-o să meargă în camera lui, a susținut ea.

Femeia ar fi rămas marcată pe viață de cele întâmplate. Spune că incidentul a făcut-o să se simtă umilită și i-a provocat răni fizice și emoționale.

Concerte Aerosmith, amânate

În septembrie, trupa din Boston, câștigătoare a unui premiu Grammy, și-a amânat șase dintre spectacolele lor de adio din America de Nord, deoarece Tyler, în vârstă de 75 de ani, a suferit leziuni la corzile sale vocale.

Un concert ar fi fost programat marți, la Toronto, dar a fost amânat până în februarie 2024.

În 2001, trupa Aerosmith a fost inclusă în Rock & Roll Hall Of Fame, în același an în care au cântat la Super Bowl.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite