Ştefan Hruşcă va susţine două concerte cu colinde de Crăciun, la Teatrul Naţional din Bucureşti

0
Publicat:

Cantautorul Ştefan Hruşcă va susţine două reprezentaţii ale concertului său de colinde, în cadrul Turneului Naţional de Colinde - Ştefan Hruşcă 2023, pe 18 decembrie, pe scena Sălii „Ion Caramitru" a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale", informează un comunicat transmis Agerpres.

Spectacolele din Capitală vor avea loc de la orele 17,00 şi 20,00.

Mezzo-soprana Ruxandra Donose va fi invitată la concertele din București..

Din programul concertului nu vor lipsi colinde precum „Linu-i lin", „Florile dalbe", „Afară ninge liniştit", dar şi „Rugă pentru părinţi".

Ştefan Hruşcă. FOTO Târgul de Crăciun București
Ştefan Hruşcă. FOTO Târgul de Crăciun București

Pe lângă reprezentaţiile din Bucureşti, turneul va cuprinde concerte pe 11 decembrie, la Opera Naţională Română din Timişoara, 12 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, 13 decembrie - ATP Tech Center din Baia Mare, 14 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, 17 decembrie - Teatrul "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, 19 decembrie - Teatrul "Sică Alexandrescu" din Braşov, 20 decembrie - Opera Naţională Română de la Iaşi, 21 decembrie - Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, şi 22 decembrie - Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Stabilit în Canada din 1991, Ștefan Hrușcă - artistul fără de care sărbătoarea de Crăciun nu este completă - a revenit anul trecut în România după trei ani de pauză, pentru turneul național de colinde.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite