Bănică, Fuego şi Hruşcă, şomeri de Crăciun: „În 15 ani este prima dată când stau cu familia mea de Sărbători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
stefan hrusca baia mare

Paul Surugiu – Fuego, Ştefan Bănică şi Ştefan Hruşcă şi-au anulat concertele programate pentru luna decembrie după ce ani de zile i-au colindat pe scenă pe români.

Regii colindelor, Paul Surugiu – Fuego, Ştefan Bănică şi Ştefan Hruşcă şi-au anulat concertele de colinde din luna decembrie, după ce ani de zile i-au colindat pe scenă pe români. Anul acesta, cei trei artişti vor colinda acasă, alături de cei dragi.

Paul Surugiu – Fuego (44 de ani), Ştefan Hruşcă (63 de ani, împliniţi pe 8 decembrie) şi Ştefan Bănică Jr (53 de ani), care se întreceau în ultimii ani cu spectacole care mai de care mai frumoase, iată că anul acesta, nici unul dintre ei nu va mai putea cânta pentru români colinde, în săli de spectacole, din pricina pandemiei de coronavirus. 

„După 15 ani mi-am anulat turneul de colinde din luna decembrie, care trebuia să înceapă exact de Ziua Naţională. Trebuiau să fie 35 de oraşe mari ale României, în cele mai mari săli de spectacole, oamenii au rămas dezamăgiţi. Nu pot decât să mă urmărească pe canalul meu de YouTube, unde am lansat două cântece noi acum în luna decembrie, unul se cheamă, «Glas de colindă», al doilea «E Crăciun». Din păcate, după 15 ani, în luna decembrie nu am nici un spectacol. Am prins şi vremurile acestea, vremuri grele pentru toţi românii şi mă întristează faptul că nu pot să fiu în faţa publicului meu, să-i fac pe oameni fericiţi. Din păcate acestea sunt restricţiile, eu sunt un om corect şi cu rigurozitate. Păstrez toate restricţiile şi tot ceea ce se spune în legislaţie, aşa că nu-mi rămâne decât să stau cu familia mea, pentru că, atenţie, în 15 ani este prima dată când stau cu familia mea de Sărbători. Niciodată nu am stat cu familia de Sărbători decât în luna ianuarie, când îmi luam liber două săptămâni şi făceam Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi. Ei, anul acesta voi sta pentru prima dată cu familia mea după 15 ani”, a declarat Fuego pentru Click!. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri