Sora cântăreţei Mariah Carey îşi acuză mama că a forţat-o să facă sex, la 10 ani, cu străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sora cântăreţei Mariah Carey, Alison, de 57 de ani, a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey (83 de ani). Ea o acuză pe bătrână că a forţat-o să facă sex, la 10 ani, cu bărbaţi străini.

Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor. Alison susţine că propria mamă, Patricia Carey, a obligat-o să vadă cum alţi copii erau abuzaţi la întruniri sataniste. Din această cauză, ea ar suferi şi în prezent de depresie. Alison Carey e la un pas de a ajunge boschetară şi a fost prostituată mai mulţi ani.

Sora ei celebră, Mariah Carey (50 de ani), nu o ajută cu nimic, deşi are averea de 320 de milioane de dolari. Cântăreaţa nu i-a sărit în ajutor nici în anii 1990, când Alison a fost diagnosticată cu HIV. Alison Carey a depus procesul împotriva Patriciei Carey la Curtea Supremă de Justiţie din New York.

Cu toate că este aşa de bogată, Mariah Carey nu a vrut niciodată să aibă grijă de Alison. A spus-o chiar fratele lor, Morgan, de 60 de ani.“Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea”, a declarat recent acesta, în urmă cu câţiva ani, scrie click.ro

Bărbatul a povestit că, în trecut, pe când Mariah nu se lansase, Alison avea grijă de întreaga lor familie din banii pe care îi câştiga ca prostituată. Morgan a povestit că a venit din Italia, unde trăia, să aibă grijă de Alison. Însă Mariah habar nu a avut niciodată de ea. După ce s-au certat în 1994, nu şi-au mai vorbit niciodată.

Alison are 4 copii şi a rămas prima oară însărcinată la 15 ani. A ajuns prostituată în New York după ce a devenit dependentă de droguri. Sora lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor, Patricia Carey.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite