Roman Polanski regretă că a violat o minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cineastul Roman Polanski (78 de ani) a declarat în primul interviu TV acordat de la arestarea sa pe aeroportul din Zurich (Elveţia), în 2009, că „regretă" faptul că a avut relaţii sexuale cu o minoră, în urmă cu 33 de ani, potrivit bbc.co.uk.

„Am regretat asta zi de zi, timp de 33 de ani", a declarat regizorul. Polanski s-a aflat anul acesta la Festivalul de Film de la Zurich, unde a primit premiul pentru întreaga carieră, la doi ani după ce a fost arestat pe aeroportul din acest oraş, pe baza unor acuzaţii de pedofilie.

Regizorul, care a primit în 2003 Oscarul pentru filmul „Pianistul", a fost arestat în anul 1977, în SUA, fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de 13 ani, Samantha Geimer, după ce a consumat cu aceasta droguri şi alcool. Roman Polanski a pledat atunci vinovat şi a petrecut 42 de zile în arest. Regizorul a părăsit Statele Unite înainte ca sentinţa să se pronunţe şi de atunci nu a mai revenit niciodată pe teritoriul SUA.

Cineastul a spus despre Samantha Geimer că a fost o „victimă dublă". „A fost victimă de două ori: victima mea şi a presei", a mai spus Roman Polanski.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite