Regulile stricte pe care angajaţii trebuie să le respecte de fiecare dată când Regina Elisabeta a II-a face baie

0
0
Regina Elisabeta a II-a are un ritual în ceea ce priveşte baia FOTO Profimedia
Regina Elisabeta a II-a are un ritual în ceea ce priveşte baia FOTO Profimedia

Atât Regina Elisabeta a II-a cât şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice au la dispoziţie un număr impresionant de angajaţi, de la şoferi şi bucătari, la cameriste şi valeţi. Şi fiecare dintre ei îşi ştie foarte bine rolul şi îndatoririle. Mai ales că Majestatea Sa ţine foarte mult la un protocol anume şi pretinde ca supuşii ei să respecte anumite reguli când vine vorba de îmbăiat.

Regina Marii Britanii are aceeaşi rutină în fiecare dimineaţă. Este trezită nu de alarma ceasului, ca orice muritor de rând, ci de un cimpoier care cântă sub fereastra sa. Odată trezită şi ridicată din pat, se dă drumul la radio, pentru a asculta BBC Radio 4, care difuzează emisiunea politică Today, a lui John Humphrys, în fiecare dimineaţă.


După asta, i se serveşte monarhului britanic ceaiul preferat – Earl Grey – şi câţiva biscuiţi pe o farfurioară. În timp ce suverana savurează ceaiul şi biscuiţii, menajera ei îi pregăteşte baia. Ei bine, şi aici intervin acele reguli de la care Regina nu se abate niciodată..

Citeşte aici cotinuarea articolului.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite