Prinţul William, singur la premiera filmului „Hobbit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William nu a lipsit de la premiera londoneză a filmului „Hobbit“. FOTO Reuters
Prinţul William nu a lipsit de la premiera londoneză a filmului „Hobbit“. FOTO Reuters

Prinţul William a venit fără Kate Middleton la premiera din Londra a peliculei „Hobbit“, care a avut loc miercuri după-amiază. Soţia sa nu a putut asista la eveniment deoarece nu s-a simţit bine din pricina sarcinii.

Potrivit revistei „People“, prinţul spune că i-ar fi plăcut ca partenera sa, ducesa de Cambridge, să-l fi însoţit la eveniment, însă în ultima perioadă a fost nevoită să renunţe la mai multe apariţii publice din pricina greţurilor matinale. După ce a fost spitalizată trei zile, Kate Middleton a fost diagnosticată cu hyperemesis gravidarum (greţuri severe şi stări de vomă ce se manifestă dimineaţa – n. r.).

Pentru evenimentul desfăşurat miercuri după-amiază, William (30 de ani) a preferat să se îmbrace într-un costum negru. Acesta s-a întâlnit la cinematograful londonez Odeon şi cu Ian McKellen şi Cate Blanchett, doi dintre actorii din „Hobbit“.

Tessa Street, managerul cinematografului, l-a întâmpinat pe William şi l-a întrebat de starea de sănătate a lui Kate. „I-am urat toate cele bune. I-ar fi plăcut şi lui Kate să fie aici dacă ar fi putut“, a declarat Street.

Actriţa Cate Blanchett (43 de ani), interpreta personajului Galadriel, a fost prezentă la eveniment şi a suprins audienţa printr-o ţinută senzuală. Aceasta a optat pentru o rochie albă lungă, fără spate, semnată de casa Givenchy, şi un plic simplu. „Mi-e frig, dar sunt foarte încântată“, le-a mărturisit Blanchett jurnaliştilor care au aşteptat-o la intrare. 

 Cate Blanchett - afp

[Actriţa Cate Blanchett, interpreta personajului Galadriel. FOTO AFP]

În interiorul cinematografului, Ian McKellen, interpretul lui Gandalf, i-a transmis ducesei de Cambridge toate cele bune. De la premieră nu au lipsit regizorul Peter Jackson, care le-a dar autografe admiratorilor, Martin Freeman, care dă viaţă personajului Bilbo Baggins, actorul britanic Stephen Fry , actorii Billy Boyd şi Dominic Monaghan, interpreţii personajelor Pippin şi Merry din „Stăpânul Inelelor“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite