Prinţul William, fotografiat în timp ce vindea în centrul Londrei revista pe care o comercializează cei fără adăpost FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William a vândut în centrul Londrei revista persoanelor fără adăpost                  foto Instagram
Prinţul William a vândut în centrul Londrei revista persoanelor fără adăpost                  foto Instagram

Prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a fost văzut de internauţi în centrul Londrei în timp ce vindea The Big Issue, revista britanică a celor fără adăpost, o apariţie salutată de mass-media britanice după festivităţile prilejuite de Jubileul de Platină.

 Îmbrăcat cu vesta şi şapca roşie a vânzătorilor acestei celebre reviste, ducele de Cambridge, al doilea în ordinea succesiunii la tron, a fost suprins în fotografii în cartierul Westminster, miercuri, ţinând în mână o ediţie săptămânală lansată în 1991 pentru a-i ajuta pe cei fără adăpost să aibă venituri şi să-şi găsească locul în societate. 

„A fost genial, atât de prietenos”, a reacţionat Richard Hannant, un britanic în vârstă de 47 de ani care a cumpărat una dintre reviste de la prinţul William, deja patron al Asociaţiei de ajutor pentru cei fără adăpost Centrepoint. 

Richard Hannant a făcut o fotografie cu prinţul pe care cumnatul său, Matthew Gardner, a distribuit-o pe LinkedIn. „Ce onoare să am un moment în privat cu viitorul nostru rege care a fost modest”, a scris el pe reţeaua de socializare. 

Pe Instagram, Neil Kramer, un şofer de taxi, a distribuit şi el o fotografie cu prinţul în timp ce vinde revista, atrăgând comentarii elogioase. 

Contactat de AFP, Palatul Buckingham nu a comentat apariţia prinţului William.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Britney Spears se pregătea de nuntă când fostul soţ a întrerupt evenimentul şi a fost arestat VIDEO

Jennifer Lopez a făcut senzaţie cu ţinuta sa. De ce nu a fost însoţită diva de logodnicul său

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite