Prințul Harry spune că avea material pentru două cărți. Ce l-a oprit: „Nu cred că m-ar ierta vreodată, s-o lăsăm așa!”

0
Publicat:

Prințul Harry spune că ar fi avut material ca sa scrie două cărți, nu una, însă sunt lucruri pe care nu dorește să le afle toată lumea. Harry a spus că „nu încearcă să prăbușească monarhia” ci încearcă „să-i salveze” pe membrii familiei regale de „ei înșiși”.

Prințul Harry a scris o carte controversată FOTO Getty Images
Prințul Harry a scris o carte controversată FOTO Getty Images

Prințul Harry al Marii Britanii spune că are „suficient material” pentru două cărți și că nu a vrut să includă unele lucruri în autobiografia sa, ca să le afle toată lumea. În plus, s-a gândit că tatăl și fratele lui nu i-ar fi iertat-o niciodată, relatează BBC.

De asemenea, el a mai spus și că vrea ca familia regală să-i ceară scuze oficial lui Meghan Markle.

  „Sunt niște lucruri care s-au întâmplat, mai ales între mine și fratele meu, și, într-o măsură și între mine și tatăl meu, pe care nu vreau ca lumea să le știe. Pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată. Totuși, ai putea să spui că nici pentru cele pe care le-am spus deja nu mă vor mai putea ierta. Felul în care văd eu lucrurile este așa – sunt dispus să vă iert pentru tot ce ați făcut și mi-aș dori să vorbiți cu mine în mod normal în loc să spuneți că sunt nebun și paranoic. Să stați cu mine și să avem o conversație reală despre asta pentru că ce îmi doresc este puțină responsabilizare. Și niște scuze pentru soția mea”, a spus el, referindu-se la familia regală.  

Încearcă „să-i salveze” pe membrii familiei regale

Totodată, el a precizat într-un nou interviu că „nu încearcă să prăbușească monarhia” ci că încearcă „să-i salveze” pe membrii familiei regale de „ei înșiși”. El a mai spus că sunt informații pe care le-a dezvăluit scriitorului cărții, „pentru context”, dar că „sub nicio formă” ele nu au putut fi incluse în conținutul cărții.

Ar fi putut fi două cărți, s-o lăsăm așa”, a spus el, adăugând că manuscrisul inițial era de 800 de pagini, de două ori mai mare decât cartea în forma finală. El a mai spus că e imposibil să-și spună întreaga poveste fără să vorbească direct de membri ai familiei.

„Spare“ , o carte incendiară

Ducele de Sussex a explicat în două interviuri TV de ce a luat decizia de a scrie ceastă carte, care ar putea fi începutul sfârșitului pentru monarhia britanică.

Cartea „Spare“ a avut lansarea oficială în Marea Britanie pe 10 ianuarie, însă pasaje incendiare din acest volum au ajuns la presă încă de săptămâna trecută. Volumul abordează subiecte extreme de sensibile din viața lui Harry și a familiei regale: relația cu fratele său William și cu tatăl său, Charles, moartea Prințesei Diana,  consumul de droguriprima experiență sexualăserviciul militar din Afghanistan etc.

Înainte de lansarea oficială a cărții, Harry a vorbit în două interviuri televizate despre decizia de a spune versiunea sa de adevăr, după ce ani la rând a încercat o reconciliere cu familia sa, relatează The Hollywood Reporter.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite