Prinţesa Diana „s-a deghizat în travestit“, la o petrecere cu Freddie Mercury

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana a renunţat la statutul de prinţesă într-o seară
Diana a renunţat la statutul de prinţesă într-o seară

Liderul formaţiei rock Queen a infiltrat-o pe prinţesa Diana într-un bar de travestiţi, unde a purtat haine bărbăteşti. În cartea „The Power of Positive Drinking“, autoarea Cleo Rocos scrie că transformarea a avut loc la o petrecere organizată în 1980, la care a participat şi Freddie Mercury.

Potrivit cotidianului „The Sun“, actriţa de comedie Cleo Rocos mărturiseşte că ea, Mercury şi prezentatorul Cleo Rocos au îmbrăcat-o pe Diana într-o geacă army, cu şapcă şi ochelari de soare, pentru o petrecere gay organizată la clubul de noapte Royal Vauxhall Tavern din Londra.

Rocos scrie că s-a întâlnit cu prinţesa în apartamentul lui Everett, unde i-au spus că plănuiesc să petreacă într-un club pentru homosexuali. „Freddie i-a zis că mergem la Royal Vauxhall Tavern, un bar cunoscut din Londra. Diana i-a mărturisit că deşi nu a auzit niciodată de acel loc, i-ar plăcea, să meargă“, scrie Rocos.

Totuşi, Kenny Everett a avertizat-o că nu este un spaţiu potrivit pentru o prinţesă. „Nu este o idee bună să vii. Este vizitat de bărbaţi gay, care, uneori, se şi bat“, scrie ea în carte. Cu toate acestea, Diana nu a renunţat.

„Când am pătruns în bar... ne-am dat seama că ar putea fi descoperită în orice minut, dar a dispărut în mulţime şi s-a simţit bine“, a mai notat Rocos. Potrivit autoarei, Diana a atras atenţia clienţilor, dar, cu toate acestea, a comandat băutură şi s-a simţit bine la petrecere.

freddie mercury Getty images

Prinţesa de Wales a murit într-un accident de maşină la Paris, în 1997, iar Freddie Mercury a încetat din viaţă în 1991, fiind diagnosticat cu SIDA. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite