Prima imagine cu prinţul Harry şi ducesa Meghan pe străzile din Los Angeles: cuplul regal, surprins în timp ce face voluntariat FOTO VIDEO

0
0
Prinţul Harry şi Meghan Markle fac voluntariat după ce au renunţat la îndatoririle regale FOTO EPA-EFE
Prinţul Harry şi Meghan Markle fac voluntariat după ce au renunţat la îndatoririle regale FOTO EPA-EFE

Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani) au fost surprinşi pentru prima dată pe străzile din Los Angeles, într-o ipostază inedită: în timp ce făceau voluntariat pentru bătrâni.

Meghan Markle şi prinţul Harry au fost pozaţi pentru prima dată pe străzile din Los Angeles.

Îmbrăcaţi comod şi purtând şepci, ducii de Sussex au fost surprinşi livrând mâncare pentru organizaţia caritabilă Angel Food, în scopul ajutorării bătrânilor izolaţi pe fondul pandemiei de coronavirus, scrie Daily Mail.

Harry şi Meghan au fost surprinşi pe camerele de supraveghere când au sosit la apartamentele comunitare Sierra Bonita din Hollywood în SUV-ul lor. Ei au fost însoţiţi de o echipă de securitate ce i-a urmărit îndeaproape din SUV, dar au ales să meargă singuri pentru a livra, fără compania gărzilor de corp.

image

Harry şi Meghan livrează mâncare bătrânilor FOTO Daily Mail/BackGrid

Purtând ţinute lejere, compuse din jeanşi şi tricouri, Meghan şi Harry au respectat noile reguli ale Californiei cu privire la acoperirea feţei, emise de guvernatorul Gavin Newsom pe 15 aprilie. Dacă Harry a ales să îşi acopere gura şi nasul cu o bandană albastră, Meghan a purtat ceea ce părea a fi o mască chirurgicală albă. Cei doi au avut, de asemenea, câte o mănuşă pe mâna dreaptă.

Se pare că ducesa a vrut ca soţul ei să vadă oraşul „prin ochii filantropiei“.

Directorul executiv al proiectului Angel Food, Richard Ayoub, a declarat că ducii de Sussex au avut o atitudine modestă pe parcursul activităţii lor de voluntariat, adaugând că organizaţia a fost onorată de prezenţa lor: „Erau extrem de normali, cu picioarele pe pământ şi erau cu adevărat interesaţi de fiecare persoană pe care o întâlneau“.

„Numărul celor care au nevoie de ajutor a crescut de când s-a impus carantina, iar noi aveam mare nevoie de ajutor cu livrarea. Noroc cu Meghan şi Harry. Au acoperit cam 30% din livrări, în două zile. Lumea nu i-a recunoscut pentru că sunt îmbrăcaţi normal şi poartă mănuşi şi măşti“, a spus el.

image

Ducesa Meghan şi prinţul Harry fac activităţi de voluntariat FOTO Daily Mail/BackGrid

„S-au alăturat bucătarilor noştri, s-au amestecat printre clienţii – au vrut doar să se asigure că oamenii simţeau dragostea şi aprecierea. Ceea ce a spus Meghan este că a vrut să-i arate lui Harry Los Angeles prin ochii filantropiei. Ea a spus că doreşte să facă ceva pentru a dărui de Paşte şi vorbind cu Doria Ragland, mama ei, i-a spus că Project Angel Food are nevoie de ajutor, iar Meghan a spus: «Da, genial»“, a mai povestit Ayoub.

Harry şi Meghan s-au mutat în California la sfârşitul lunii trecute, după ce s-au retras oficial din viaţa regală pe 31 martie. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri