Petru Mircea a vorbit despre ultima noapte petrecută cu Mădălina Manole: „Mi-a spus că am făcut-o mai fericită ca niciodată “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto madalinamanole.ro
Foto madalinamanole.ro

La doi ani după moartea regretatei cântărețe Mădălina Manole, Petru Mircea, soțul acesteia, s-a hotărât să vorbescă despre ultima noapte petrecută alături de „fata cu părul de foc".

Petru a povestit pentru EVZ.ro cum și-au petrecut ultimele ore împreună, înainte ca Mădălina să-și pună capăt zilelor.

„Mi-a spus în acea noapte că am făcut-o mai fericită ca niciodată, că i-am făcut bucurii pe care doar eu i le puteam oferi. Toată lumea credea că a fost vorba de lucruri care se petrec între un bărbat şi o femeie. Nu e aşa! Îi pregătisem de ziua ei o surpriză şi atunci mi-a spus «M-ai făcut să fiu cea mai fericită femeie din lume!». Îl învăţasem un cântecel pe Petru şi acesta i l-a cântat, îi luasem florile ei favorite, trandafirii albi", a declarat soțul cântăreței.

Petru a mărturisit și faptul că singurul motiv pentru care mai este în viață este băiețelul său, Petru Jr. „Totul, pentru mine, se împarte în perioada de dinainte şi în cea de după. De altfel, băieţelul nostru e singurul motiv pentru care mai sunt, el e bucuria mea", a spus acesta.

El contiună să creadă că gestul soției sale a fost o urmare a relației proaste dintre Mădălina și părinții ei și îi consideră pe aceștia vinovați de sinuciderea artistei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite