Peste 1,3 milioane de români au fost alături de familia din Călăraşi, rămasă pe drumuri, care a avut parte de „Visuri la cheie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, Dragoş Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu şi Omid Ghannadi au ajuns în Călăraşi, unde au redat speranţa unor oameni care-şi pierduseră bucuria din suflet. Familia Lefter trăia într-o casă care aparţinea ocolului silvic şi, după moartea tatălui, urma să rămână pe drumuri. Echipa le-a oferit copiilor şi mamei adăpostul pe care nu ar fi reuşit să-l aibă fără ajutor.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audienţă pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, şi a înregistrat 7,5 puncte de rating şi 23,7% share faţă de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating şi 21,1% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 1,3 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.

Prima ediţie din acest sezon a debutat cu multe provocări pentru arhitecţii Visuri la cheie. Au avut de renovat o locuinţă care era la stadiul de cărămidă, fără acoperiş sau geamuri. „Eu trebuie să mă ocup de o casă care practic nici nu există. Asta este o casă de la zero”, a spus Omid. Pe lângă proiectarea căminului pentru familia Lefter, Omid s-a ocupat şi de dormitorul lui Alex. „Ai făcut o cameră minunată!”, a fost reacţia băiatului.

Imagine indisponibilă



Cristina s-a ocupat de dormitoarele fetelor şi a reuşit să transpună personalităţile lor în fiecare încăpere. Proiectul special al designerului s-a aflat în camera mamei şi a fost unul încărcat de emoţie. Cristina a luat pământ de la casa unde locuiau când trăia tatăl şi a creat un colţ care să le amintească mereu de tot ceea ce au trăit împreună.

Imagine indisponibilă

Laura s-a ocupat de zona principală a casei şi a ales să folosească simplitatea, cu accente care oferă delicateţe întregii case. Şi-a ghidat conceptul în jurul elementelor naturale pentru ca familia să simtă, din momentul în care trece pragul, că este... acasă.

Dragoş Bucur şi arhitecţii îşi continuă misiunea, iar miercurea viitoare, de la 20:30, vor ajunge în casa familiei Niculae, din Ciofliceni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite