Paul Walker i-a lăsat întreaga avere fiicei sale în vârstă de 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Walker şi-a lăsat întreaga avere în mâinile fiicei sale în vârstă de 15 ani, Meadow Walker, după cum informează revista „People“.

Averea starului francizei „Furios şi iute/ Fast and Furious“, care a murit în noiembrie anul trecut, într-un tragic accident de maşină, se ridică la 25 de milioane de dolari, după cum arată testamentul actorului, document obţinut de revista „People“.

Cu toate acestea, potrivit documentelor, moştenirea nu este lipsită de situaţii complicate. Astfel, tatăl lui Walker, care este executorul testamentului, a cerut judecătoriei să o numească pe mama regretatului actor, Cheryl Walker, tutorele legal al tinerei Meadow Walker. Situaţia este cu atât mai complicată cu cât, în prezent, Meadow locuieşte cu mama ei, Rebecca Soteros. 

Potrivit cerinţelor lui Paul Walker, tatăl acestuia a cerut ca mama artistului să fie numită şi administrator al averii starului.

image

Paul Walker, alături de fiica sa, care şi-a petrecut primii 14 ani din viaţă alături de mama ei, înainte de a se muta cu actorul FOTO Daily Mail/ xposurephotos.com

„El (Paul Walker, n.r.) mi-a spus de curând că este foarte fericit“, a declarat un prieten apropiat al starului, Brandon Birtell, la scurt timp după moartea acestuia. „Asta se datora mai ales relaţiei pe care o avea cu fiica sa şi datorită liniştii pe care aceasta i-a adus-o în viaţă“, a mai declarata Birtell pentru „People“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite