Familia lui Paul Waker şi fostele iubite ale actorului se „bat“ pe averea acestuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Averea actorului Paul Walker, estimată la 45 de milioane de dolari, generează disensiuni serioase între familia şi fostele iubite ale starului hollywoodian, care a murit la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de automobil, pe 30 noiembrie.

După o perioadă de doliu respectată de ambele tabere, familia Walker se află în prezent pe punctul de a declanşa un scandal, din cauza averii lăsate de actor, estimată la 45 milioane de dolari.

Actorul a devenit celebru la Hollywood interpretând unul dintre rolurile principale în franciza „Furios şi Iute“. Graţie acestor filme extrem de rentabile, Paul Walker a strâns o avere considerabilă, care face astăzi obiectul multor solicitări.

În afară de părinţii săi, alţi doi pretendenţi şi-au manifestat deja interesul. Rebecca McBrain, care a fost iubita lui Paul Walker din 1998 până în 1999 şi care i-a dăruit acestuia o fiică, Meadow, vrea şi ea o parte din avere, dar familia Walker se opune acestor pretenţii financiare.

„Familia lui Paul Walker nu o va lăsa în niciun caz pe Rebecca să pună mâna pe toţi banii“, spune un apropiat al actorului. „Părinţii lui cred că ei sunt aceia care trebuie să administreze averea“, a adăugat aceeaşi sursă.

Fiica sa, în vârstă de 15 ani, moştenitoare legitimă, este considerată însă mult prea tânără de către părinţii starului pentru a administra singură acea avere. La rândul ei, Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita din ultimii şapte ani a actorului Paul Walker, consideră că are şi ea un cuvânt de spus în privinţa averii.

Familia Walker va trebui să rezolve aceste tensiuni generate de succesiunea lui Paul Walker. Cu o astfel de avere, pare destul de ciudat faptul că actorul nu îşi făcuse un testament.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se afla a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul participase cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupul actorului suferise arsuri severe. Certificatul de deces al lui Paul Walker confirmă faptul că starul american a murit din cauza traumatismelor violente şi a arsurilor suferite.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite