Pamela Anderson a pozat pentru ultima copertă nud a revistei Playboy FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starleta canadiană Pamela Anderson, în vârstă de 48 de ani, va fi ultima vedetă care va poza nud pentru revista „Playboy“, trasând astfel sfârşitul unei tradiţii de peste 60 de ani în care dive precum Madonna şi Cindy Crawford s-au dezbrăcat pentru celebra publicaţie dedicată bărbaţilor.

Editorii revistei „Playboy“ au anunţat că fosta vedetă a serialului „Baywatch“ va apărea nud pe coperta numărului din ianuarie-februarie 2016, care va ajunge la standurile de presă pe 11 decembrie, după cum notează Reuters. De asemenea, Anderson este protagonista unui pictorial de 12 pagini şi a unui interviu realizat de actorul James Franco. 

Noul număr al revistei „Playboy“ va marca cea de-a 14-a apariţie nud a starletei, începând din 1989, pe coperta acestei publicaţii, mai multe decât oricare altă celebritate. „Am primit un telefon de la avocatul lui Hugh Hefner, care mi-a spus: «Nu vrem pe nimeni altcineva. Nu există altcineva. Vrei să pozezi pentru ultima copertă nud Playboy?»“, a declarat Anderson pentru „Entertainment Tonight“.

Actriţa şi modelul canadian spune că s-a consultat cu fii ei – Brandon, în vârstă de 19 ani, şi Dylan, în vârstă de 17 ani –, înainte de a accepta această ofertă, întrucât tinerii au fost tachinaţi, s-au făcut glume pe seama lor şi chiar au fost implicaţi în bătăi din cauza mamei lor. De această dată, fiii ei au încurajat-o să accepte oferta revistei „Playboy“.

image

Revista „Playboy“, înfiinţată în 1953 de Hugh Hefner, a anunţat în octombrie că va renunţa la publicarea fotografiilor nud, considerând că acestea au devenit „învechite“, din cauza cantităţii uriaşe de pornografie care este distribuită gratuit pe internet. 

„Playboy“ a avut-o pe celebra Marilyn Monroe pe coperta numărului său de debut şi a inclus un pictorial nud al celebrei actriţe hollywoodiene, publicat la mijlocul revistei. Însă acele fotografii au fost cumpărate de Hugh Hefner de la un editor care realiza calendare, iar Marilyn Monroe nu a pozat, practic, niciodată nud pentru revista „Playboy“, după cum scrie Reuters. 

Editorii revistei „Playboy“  au explicat că, începând cu numărul din luna martie 2016, publicaţia va avea un nou design şi un nou format, care va include interviuri, materiale de ficţiune şi articole ample. Revista va continua să publice „pictoriale sexy şi seducătoare“, inclusiv cu unele dintre celebrele sale Playmate, dar acele fotografii nu vor mai fi nud.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite