Olena Zelenska, mărturisiri despre despărţirea de Zelenski

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olena şi Zelenski ( Foto: Profimedia)
Olena şi Zelenski ( Foto: Profimedia)

Războiul a depărtat-o de soţul său, Volodimir Zelenski, şi de cei dragi. Olena Zelenska a povestit pentru Time cum a reuşit să treacă peste această suferinţă pe care nu şi-a imaginat niciodată că va ajunge să o trăiască.

Primele zile ale invaziei au lăsat puţin loc pentru tristeţe. Zelenska a făcut faţă purtând o mască de optimism. Curând, totuşi, adrenalina a început să scadă, iar realitatea înfiorătoare a situaţiei lor a intrat în centrul atenţiei. Ruşii străbătuseră deja regiuni vaste din sudul şi estul Ucrainei, iar tancurile lor se îndreptau spre sud pentru a încercui capitala. Milioane de ucraineni fugeau de război, inclusiv mulţi dintre cei mai apropiaţi prieteni ai familiei.

Ea şi soţul ei încă trăiesc despărţiţi, iar Zelenska înţelege că familia ei nu are nicio speranţă de a reveni la normal în timp ce războiul se dezlănţuie. Când s-au reunit pentru scurt timp, în mai, copiii s-au agăţat de Zelenski, savurând şansa de a-l îmbrăţişa pentru prima dată în câteva luni. „A fost emoţionant”, spune Prima Doamnă. 

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite