O prezentatoare TV a născut în baie, după un travaliu de 13 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea și analistul șef al CNN pentru afaceri naționale Kasie Hunt și soțul Matthew Mario Rivera și-au întâmpinat săptămâna trecută cel de-al doilea copil pe lume într-un mod de neuitat, notează CNN. 

FOTO: Instagram / Kasie Hunt
FOTO: Instagram / Kasie Hunt

Fiica lor, Grey Hunt Rivera, s-a născut acasă, în baie, miercuri dimineață, după doar 13 minute de travaliu. Cei doi proaspeți părinți nu au avut timp nici să cheme paramedicii.

Sosirea lui Grey a fost anunțată pentru prima dată de People.

„Grey ne arată deja că are o fire independentă. Ne așteptam ca ea să sosească printr-o operație de cezariană programată pentru joi dimineață”, au declarat Hunt și Rivera despre sosirea timpurie. „Ea avea alte planuri!”.

În loc de nașterea planificată la spital, Rivera a adus-o pe lume pe Grey pe podeaua din baie. După o naștere reușită, cuplul a reușit să contacteze operatorii de la 911 pentru ajutor suplimentar. 

„Suntem recunoscători pompierilor și personalului medical de urgență din Districtul Columbia care ne-au îndrumat în momentele incredibil de intense înainte ca ea să respire pentru prima dată și care au ajuns în câteva minute pentru a duce mama și copilul în siguranță la spital”, a scris Hunt pe Instagram. 

„Este o zi pe care nu o vom uita niciodată!”.

Grey Hunt Rivera s-a născut miercuri, 1 martie, având o greutate de 3.5 kilograme. 

Bebelușul Grey este acum în siguranță acasă, împreună cu fratele ei mai mare, Mars, în vârstă de 3 ani, despre care ei spun că nu se poate opri din vorbit despre surioara lui.

Într-un interviu acordat luni dimineață pentru CNN, Hunt a spus că s-a trezit miercuri când, dintr-o dată, „a început să se simtă ciudat”. Și-a sunat doula (un profesionist instruit care oferă sprijin și îndrumare în timpul nașterii) și „în timp ce vorbeam la telefon, mi-am dat seama că voi naște extrem de repede”. Doula a sfătuit-o pe Hunt să închidă telefonul și să-și sune medicul. Ea a făcut apelul și apoi și-a trezit soțul. „La cinci minute după ce el s-a trezit, bebelușul nostru s-a născut”, a mai povestit ea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite