Natalie Portman, actriţa cu cel mai vizualizat profil de pe IMDb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalie Portman
Natalie Portman

Natalie Portman ocupă primul loc în topul actorilor cu cele mai vizualizate profiluri de pe site-ul IMDb în 2011, potrivit mediafax.ro.

Site-ul IMDb, specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, a dezvăluit, marţi, topul alcătuit în funcţie de numărul de vizualizări al fiecărui profil.

Natalie Portman (30 de ani) ocupă prima poziţie în listă, fiind urmată de colega ei din drama „Black Swan", Mila Kunis. Cele două actriţe l-au depăşit pe Johnny Depp, starul din „Piraţii din Caraibe", care s-a plasat pe locul al treilea. Johnny Depp a ocupat prima poziţie în acest clasament în şase din ultimii şapte ani.

Actriţa Emma Stone, care s-a remarcat în drama „The Help", se află pe locul al patrulea. Chris Hemsworth - singurul actor care apare în Top 10 pentru prima dată - ocupă poziţia a cincea. Lista este completată, în ordine, de: Olivia Wild („Cowboys & Aliens"), Jennifer Lawrence („Winter's Bone"), George Clooney, Ryan Gosling („Drive") şi Christian Bale.

Keith Simanton, editorul-şef al site-ului IMDb, consideră că victoria din acest an a actriţei Natalie Portman s-a datorat rolului ei din filmul „Black Swan", care i-a adus premiul Oscar, dar şi evoluţiilor acesteia din alte trei filme: „No Strings Attached", „Your Highness" şi „Thor".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite