Natalie Portman a devenit mamă pentru a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalie Portman este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul principal din „Lebăda Neagră“ (2011) FOTO Hepta
Natalie Portman este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul principal din „Lebăda Neagră“ (2011) FOTO Hepta

Actriţa Natalie Portman a devenit mamă pentru a doua oară, a declarat vineri un purtător de cuvânt al artistei, citat de AFP, potrivit News.ro.

Natalie Portman şi coregraful francez Benjamin Millepied au devenit părinţii unei fete pe care o cheamă Amalia. Cei doi mai au un fiu, Aleph, în vârstă de şase ani. 

Natalie Portman a născut pe 22 februarie şi, potrivit reprezentantului actriţei, cele două sunt „sănătoase şi fericite“.

Natalie Portman, născută pe 9 iunie 1981, este o actriţă americană, care deţine şi cetăţenia israeliană. S-a remarcat încă de la primul ei rol, pe care l-a interpretat cu multă graţie şi aplomb, în thrillerul de acţiune „Léon“ (1994), în care a jucat alături de Jean Reno. A fost distribuită apoi în rolul Padmé Amidala în trilogia „Star Wars“. A câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din „Closer“ (2004) şi a impresionat în alte filme, precum „V for Vendetta“ (2006), „Goya's Ghosts“ (2006), „The Other Boleyn Girl“ (2008) şi „Thor“ (2011).

În 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologică „Black Swan“, de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmaţi de evoluţia actriţei americane, care a câştigat cu acest rol, în 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din carieră, SAG Award şi premiul BAFTA. Actriţa a fost premiată la Palm Springs International Film Festival pentru interpretarea fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii, Jacqueline Kennedy Onassis, în filmul biografic ”Jackie”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite