Motivul pentru care Iulia Albu s-a separat de Mike după America Express: „Eram aproape despărțiți înainte de a pleca“

0
Publicat:

Criticul de modă Iulia Albu s-a plâns de faptul că iubitul său era agresiv verbal. Separarea lor nu a durat mult însă.

Iulia Albu și Mike FOTO Instagram
Iulia Albu și Mike FOTO Instagram

Între Iulia Albu și Mike au apărut tensiuni în timp ce filmau la America Express. Criticul de modă s-a plâns de faptul că partenerul său devenise agresiv verbal.

La ediția de marți, 24 octombrie, criticul de modă a cedat și a început să plângă în fața camerelor de filmat, pentru că nu mai putea suporta comportamentul iubitului ei. Tensiunile dintre cei doi au fost sesizate și de telespectatori, iar fanii vedetei l-au acuzat pe iubitul acesteia că a umilit-o în emisiune, scrie Libertatea.

Iulia Albu a dezvăluit că s-a despărțit de Mike după ce s-au întors de la America Express și a recunoscut că acesta devenise foarte agresiv cu ea. Problemele erau mai vechi, a dezvăluit ea: „Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu și Mike s-au împăcat după o lună și jumătate. „Acum suntem bine. Pentru că ne iubim foarte mult și ne-am dat seama că nu putem trăi unul fără celălalt. Dar atunci nu mai mergea. Eu m-am întors foarte supărată. Pentru că m-a făcut să mă simt prost. Am locuit apoi fiecare în altă casă, complet separați. Ceea ce se întâmplă în multe cupluri. „Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm”, a dezvăluit Iulia Albu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite