Mihai Bobonete va deveni din nou tătic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia lui Mihai Bobonete, actorul din serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, aşteaptă încă un copil. Cei doi mai au un băieţel.

Mihai Bobonete (33 de ani) bănuia de la sfârşitul anului trecut că îşi va extinde familia. ,,Pe 31 decembrie am aflat că voi fi tătic şi pe 2 ianuarie s-a confirmat. Pe 9 aveam deja poza cu viitoarea fiinţă. Am fost foarte bucuros, pentru că atât eu cât şi Cătălina îi promisesem lui Octav un fraţior sau o surioară şi păream neserioşi dacă nu se întâmpla“, spune actorul din „Las Fiebinţi“, „Bobo's Laif“ şi „Mamaia“.

Fiindcă soţia sa este însărcinată în aproape două luni, Bobonete nu ştie dacă va avea tot un băieţel sau o fetiţă, însă a încercat să ghicească printr-o metodă tradiţională.

„Încă nu am aflat sexul copilului, dar Mămăiţa a facut testul cu acul şi sarea-n păr şi a ieşit băiat, flăcău“, anunţă el. Încântat de eveniment, băieţelul Octav spune rugăciuni pentru mamă şi pentru viitorul partener de joacă. „E foarte bucuros şi, pe lângă «Înger, îngeraşul meu», a mai strecurat şi un «Doamne, ajut-o pe mami să facă un bebeluş sănătos!». Trageţi voi concluzia“, spune interpretul lui Bobiţă din „Las Fierbinţi“.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite