Mihaela Rădulescu, o nouă reacţie pe Facebook: „Femei supărate, nu va mai aşteptaţi la iubire şi respect dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e expirată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Războiul“ scrisorilor deschise şi al declaraţiilor dintre Mihaela Rădulescu şi contestatarii săi continuă la trei zile de la primul episod al noului sezon „Românii au talent“, show care a declanşat o „dezbatere naţională“ în mediul online. În ultima postare de pe pagina sa de Facebook, Mihaela Rădulescu le spune celor o critică: „Nimic nu îmbtărâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea“.

Criticată în mediul online şi pe diverse bloguri pentru câteva momente controversate din primul episod „Românii au talent“, cel mai nou membru al juriului din show-ul de la Pro TV a luat din nou poziţie pe Facebook, cu un text care însoţeşte o fotografie.

„Mihaela Rădulescu (44 de ani în poza asta) vă roagă să rezistaţi. Nimic nu îmbătrâneşte mai urât decât nervii, răutatea şi nefericirea. Femei supărate, nu vă mai aşteptaţi la iubire şi respect din partea bărbaţilor voştri, dacă vi se pare că, la 45 de ani, o femeie e bătrână şi expirată. Emanciparea femeilor române e ca autostrada la care visăm - n-o să putem profita de ea prea curând. Tocmai vin de la sport, unde mi-am «sculptat» din nou coapsele şi fesierii, talia şi braţele. Cu gantere şi săculeţi de nisip, nu cu briceagul. Am mâncat un iaurt cu cereale, dacă întreabă cineva. Am vrut să vă spun că am verificat şi temele copilului, dar mi-e că nu o să vă împăcaţi nici cu ideea că sunt o mamă bună. Şi Felix va transmite că... alles gute. Şi mama, care e încă întreagă de la atâtea jigniri la adresa copilului ei bătrân“, a scris Mihaela Rădulescu.

Vedeta TV are însă şi mulţi susţinători, anonimi sau celebri, printre care Andrei Gheorghe şi Dan Negru.

Acesta din urmă a scris pe contul de Facebook: „E ticsit netul cu păreri despre prestaţia Mihaelei Rădulescu la «Got Talent». E firesc să fie aşa! Mă dezamăgesc, în schimb, reacţiile celor din breaslă, oameni de televiziune lipsiţi de performanţă, care se grăbesc să-i judece orice mişcare. Unii dintre ei au încercat să ajungă la borcanul cu miere al televiziunii, divertismentul, şi, pentru că n-au reuşit, au devenit experţi în critici şi păreri. Măcar atât am învăţat, să nu-mi judec colegii de breaslă, o breaslă cu prea mulţi curcani care se cred păuni“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite