Michael Douglas despre relaţia cu Catherine Zeta-Jones: „Au fost suişuri şi coborâşuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la o acţiune de promovare a celui mai recent film al său, „Last Vegas“, Michael Douglas s-a arătat optimist în ceea ce priveşte viitorul relaţiei sale cu Catherine Zeta-Jones, aflată şi ea la eveniment.

„Lucrurile merg grozav acum. Au fost suişuri şi coborâşuri“, a declarat actorul în vârstă de 69 de ani, care a mai adăugat că intenţionează să se întâlnească la sfârşitul acestei săptămâni cu tatăl său, actorul Kirk Douglas, în vârstă de 95 de ani, după cum informează people.com.

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au împreună doi copii, Dylan, în vârstă de 13 ani, şi Carys, de 10 ani, dar au decis să se despartă, în luna august, după 13 ani de căsnicie. 

Înainte de producerea rupturii, ambele vedete au trecut prin perioade dificile: Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva „cancerului la gât“, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. 

Săptămâna trecută, însă, Michael Douglas a declarat că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă. 

În ciuda momntelor dificile prin care au trecut, cei doi actori s-au hotărât să acorde o nouă şansă mariajului lor, plănuind să petreacă Ziua Recunoştinţei împreună, ca o familie, în apartamentul lor din Bedford, New York. 

În comedia „Last Vegas“, Michael Douglas interpretează rolul unui bărbat care merge la Las Vegas, alături de câţiva prieteni apropiaţi, organizatorii unei petreceri a burlacilor de neuitat, înainte de căsătoria sa.

Filmul „Last Vegas“ este regizat de Jon Turteltaub şi va avea premiera pe marile ecrane din România pe 20 decembrie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite