Michael Douglas a minţit că a avut cancer la gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul în vârstă de 69 de ani a recunoscut că, în 2010, când a declarat că are cancer la gât, a ascuns adevărul, la recomandările doctorului. „Dacă va trebui să te operăm, îţi vei pierde o parte din falcă şi limba“, l-a avertizat specialistul care l-a diagnosticat, de fapt, cu cancer la limbă.

Într-un interviu cu Samuel L Jackson, la emisiunea „This Morning“ de la ITV, Michael Douglas a recunoscut că a avut cancer la limbă şi nu la gât, aşa cum a anunţat în 2010.

 „Asta s-a întâmplat înainte de a pleca în turneu pentru Wall Street, deci am stabilit că nu am cum să amân turneul şi să spun că nu mă simt bine. Chirurgul mi-a spus: «Hai să spunem că e cancer la gât», după care eu l-am întrebat: «Nu vrei să declar că am cancer la limbă? De ce?“, la care el mi-a explicat: «Dacă va trebui să te operăm, nu va fi foarte uşor. Îţi vei pierde o parte din falcă şi limba»“, a povestit Douglas.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer stadiul IV în august 2010, iar în mai 2013 a declarat, pentru „The Guardian“, că nu s-a îmbolnăvit de cancer din cauza fumatului, ci a virusului HPV, care apare în urma sexului oral. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite